Mi a véleményetek (lent)?
Az elmúlt hetekben rendkívül megszaporodtak a szellem-észlelések. Szeretném felhívni az összes embert, akit érdekel a spirituális világ, az entitások kutatása, az készítsen képet, rögzítsen hangot, vagy videót: lehet, hogy találunk valamit, ami akár sorsdöntő is lehet. Ha találtok valamit, ami használható, küldjétek el, kérlek! Akit nem érdekel a téma, kérem mellőzze a normálatlan, unintelligens, primitív kommentálásokat! Aki érdekeset tud küldeni, azzal felveszem a kapcsolatot!
GH
Üdvözlet!
Nem mondtam, hogy hiszek neked, de azt sem, hogy nem. Nem is beszélek erről a témáról tovább, de ezt elraktároztam. Kérek szépen még egy pár ilyet!
GH
Szia kedves kérdező!
Mi a párommal hiszünk ezekben a dolgokban. 1 éve költöztem ide a páromhoz, és amióta itt lakom én is, valami nem stimmel. Negativ dolgok sorozata..pénzzel kapcsolatos, nincs kedvünk hazajönni, inkább estig a család többi tagjánál vagyunk, veszekszünk non-stop ha itthon vagyunk. Valaki megemlitette nekünk, hogy van egy férfi, aki kijár a házakban és felveszi a halott lelkekkel a kapcsolatot. Idejött, körbement a házban az ablakok és az ajtót, tükrök előtt megállt, elmondott vmit, sós-vizzel rárajzolt vmit, és elküldte őket. Ebben még annyira nem is hittem, de biztos van benne valami. De utána odejött hozzánk, hogy mi a panaszunk, és nekem megmondta ( úgy hogy sosem találkoztunk, nem is beszélgettünk, csak rámnézett) szívmegnagyobbodásom van, nagyon szapora a pulzusom, azért vagyok mostanában ilyen váradékony, ingerült..stb. Elmentem orvoshoz, és be is igazólodott, sajnos :( Elmesélte a történetét, hogy megrázta egy defibrillátor, és 2 percre a klinikai halál állapotában volt, és látta magát és az egész világot felülről, és emiatt kapcsolatot tud teremteni a lelkekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!