Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek (lent)?

SzellemKutató kérdése:

Mi a véleményetek (lent)?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben rendkívül megszaporodtak a szellem-észlelések. Szeretném felhívni az összes embert, akit érdekel a spirituális világ, az entitások kutatása, az készítsen képet, rögzítsen hangot, vagy videót: lehet, hogy találunk valamit, ami akár sorsdöntő is lehet. Ha találtok valamit, ami használható, küldjétek el, kérlek! Akit nem érdekel a téma, kérem mellőzze a normálatlan, unintelligens, primitív kommentálásokat! Aki érdekeset tud küldeni, azzal felveszem a kapcsolatot!

GH

2011. nov. 4. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Most volt halottak napja, iylenkor minden szellem kimenőt kap a mennyekből, nem csoda hogy még nem értek vissza.
2011. nov. 4. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:
írd be googleba h Casper. Na ott van.
2011. nov. 4. 22:43
 3/14 anonim ***** válasza:
2011. nov. 4. 22:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg megszaporodtak a raptoidok, nem a szellemek..
2011. nov. 4. 23:15
 5/14 anonim válasza:
én tegnap látam egy elég furcsa dolgot és már nem azeset 2en áltunk a zebrán és én látam állni meletünk egy lányt mondtam is havernak mien jó csaj, azt mondja 2en álunkit senki nincsit rajtunk kivül, pedig semmit nemszivtam teljesen tiszta voltam
2011. nov. 5. 01:39
 6/14 A kérdező kommentje:

Üdvözlet!

Köszönöm az értelmes, és a nem túl értelmes válaszokat egyaránt! Az utolsó válaszolónak: ebben teljesen biztos vagy? Hogy nézett ki az a lány? Meddig láttad? Hány óra körül? Sok ember volt kint még az utcán?

GH

2011. nov. 5. 08:51
 7/14 anonim válasza:
nagyábo félpercig látam, egy röpke pillanatra férrenéztem aztán ujrará és eltünk sehol nem látam pedig jol belátható helyen voltunk, a kinézete: szürke ruhába volt fekete volt a haja. Bocs a hejes irásért de telefonon nemjavitja
2011. nov. 5. 10:46
 8/14 anonim válasza:
2en voltunk csak haverral, végre normális ember aki hisznekem anyámon kivül, mert ő meg reikizik
2011. nov. 5. 11:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna szívni utolsó. Beszélni meg tanulj meg.
2011. nov. 5. 11:34
 10/14 anonim válasza:
attol még hogy valaki lát dolgokat nem jelenti az hogy sziv amúgy, meg soha nem szivtam még, meg be piálva sem voltam, mer részegen neces BMX ezni
2011. nov. 5. 11:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!