A katolikus hit, a Biblia mit mond a vámpírokra?
Figyelt kérdés
Furcsán fogalmaztam a kérdést, bocsi :/ De lényeg a lényeg: Elméletben az első vámpír Ádám fia volt. Mit mondanak erre a katolikusok. Van valami erről valahol. Biblia?2011. aug. 3. 12:29
11/17 anonim válasza:
boccss h belekavarok, d szerintem a BIBLIÁNAK semmi köze a vampirokhoz:/A BIBLIA Szent es a vampit nem!!!!!!!értd?????? remélem segitettem:)
12/17 anonim válasza:
Az első vámpír nem Júdásból lett?
13/17 anonim válasza:
atyaég milyen valaszok vannak!!!!besírok!!!! Judas????istenem:)))hat semmi köze Judasnak a vampírokhoz!!!!!
14/17 anonim válasza:
Ez a vampire szerepjáték alapján kitalált gondolat?:D A káiniták csak szerepjátékban léteznek ;)
15/17 anonim válasza:
Ez amit eddig írtak mind hülyeség hallotatok már a vámpir bibliáról az régebbi az ó szövetségnél is mind összesen három létezik a világon és ott tisztán leírják hogy Lilit vagy más néven Lilisz az elsö vámpír ö volt Ádám elsö felesége aki Ádám egyenrangú társa volt mert nem úgy teremteték mint Évát
16/17 A kérdező kommentje:
Ezt én is olvastam, hogy Lilith volt Ádám első felesége, de nem mondja, hogy ő vámpír lett. Hanem azért "dobta" Ádám Lilithet, mert egyenrangú volt vele, ezért teremtette meg Isten az alázatos nőt Évát. És Lilith megtagadta a visszamenetelt a mennybe és Isten arra ítélte, hogy a Földön bolyong és minden gyermekét elveszti. De nem mondja, hogy vámpír lett volna. Ez a történet ugyan benne van a Bibliában. A True Blood-ban van ez a koncepció újabban. :)
2013. aug. 4. 00:03
17/17 anonim válasza:
Ez tulajdon képen ugy volt hogy lilithet kárhozatra itélte örök életére a földön kell élnie a másik ezért lilith boszút esküdöt és a családok elsö szülöt gyermekének a vérével táplálkozot innen a mondás hogy ő volt az első vámpír a földön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!