Hogy űzzük ki a kóborlót?
Egyik ismerősünknek állítólag kóborló van a lakásában.Egyszer már "kiűzték" , de megint ott van.Akinek volt már,attól tapasztalatokat kérek.
(nem vagyok kíváncsi,csak komoly válaszokra)
igazából ez egy egyszerű "házi szellem".csak van,de nemkívánatos.egy állítólagos médium jött el,és megkérte hogy hagyja el a lakást.állítólag meg is tette,de megint itt van.egyébként ez nem az én ügyem,csak kérdeztek engem is .
ja amúgy nem a guberálókra gondoltam de amúgy köszi :D
A válasz megírásának időpontja: 07-27 22:49
Köszi ezen jót röhögtem xDxD
07-27 22:49 Jó tanács, de van mégjobb!
Ne az Arnold Schwarzenegger nevet kiabáld, hanem a Chuck Norris nevet.. Hatásosabb, ha Chuck képeit is kiteszed, és próbálsz valahogy így kinézni: [link]
Nem kell hozzá csak egy jó kalap, és egy elég férfihormonnal rendelkező szervezet (így tudsz szakállat növeszteni)
Pluszként gyúrhatsz is...mire a 150-es sújt kinyomod egy kézzel, akkor már a szellemek rég máshol kóborolnak majd
És amitől tuti beijed a "kóborló":
Minden nap éjfélkor nézz meg néhány Walker, a texasi kopó epizódot, és a szellemnek nem lesz kedve többet zargatni titeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!