Kóborló? Kóborló kutya, vagy mi? :D:D:D Mond már el érthetöbben... Szellemre gondoltál?
2011. júl. 25. 20:21
3/17 A kérdező kommentje:
hát gondolhatod h ezotéria témában nem kutyára gondolok
amúgy meg ha egyszer nem sikerült úgy kipaterolni,akkor miért próbálnám meg mégegyszer ugyanúgy?
2011. júl. 25. 20:29
4/17 anonim válasza:
hívd rá a rendőrséget és akkor hozzánk is járt régen egy csöves aki a házunk helyén lévő romos házban lakott (újat építettünk) és zaklatott hogy ez az ő háza és mondtuk ha nem húz el a francba ráhívjuk a rendősréget azóta se zaklat (lehet hogy megfagyott mert tél volt)
2011. júl. 25. 20:31
5/17 anonim válasza:
Állítólag a Magyar Gárdát jó hívni, mert velük mindig jön néhány rendőr is.
2011. júl. 25. 20:32
6/17 anonim válasza:
Kérdező, én elég mélyen benne vagyok az okkultban már nem tegnap óta, de ilyesmiről hogy "kóborló" még csak nem is hallottam. Körülírnád hogy pontosan mire gondolsz?
2011. júl. 25. 20:37
7/17 anonim válasza:
A leírásod szerint egyszer már sikeresen kiűztétek. a módszer újra hatásos lehet.
DE ne felejtsétek el utána védő jelképekkel lezárni a házat, hogy ne térhessen vissza.
Már egy egyszerű sóval történő felszórás is alkalmas lehet, de minden egyes bejáratot le kell védeni, a kéményt is.
2011. júl. 25. 21:54
8/17 anonim válasza:
Egyszerű só nem túl hatásos, javaslom a tengeri sót ha így döntesz.
2011. júl. 25. 22:04
9/17 anonim válasza:
Fokhagyma!
Jó sok fokhagyma, az mindenre jó: megfázás tödőbaj vámpírok szellemek.
egy kicsit hámozd is meg. De ahogy az előttem szólók is mondták szórd fel sóval a szobát, meg a fokhagymát is.
És ne szellőztess. a szellem át megy a falon, de a szagot nem bírja.
2011. júl. 26. 11:11
10/17 anonim válasza:
Utolsó, ezt most komolyan gondolod? Remélem hogy csak viccelsz, mert ha nem, az elég gáz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!