Miért hallom ezeket?
Figyelt kérdés
Nah, hát nem nagyon hiszek a szellemekben, de most már kb 1 órája hallom azt, hogy a felső szinten valaki lépeget.A lépések élesek, minta valaki magassarkúban mászkálna odafent. A barátom házában vagyok most, de ő dolgozik és a szülei is. Szóval egyedül vagyok most itt. A lenti szintről érdekes hangokat hallok, de nem erősen inkább csak valami féle nesz. Mintha egy zacskóban turkálna valaki. Most csak nagyon ráparáztam vagy beképzelem magamnak? Vagy tényleg van itt valaki/valami?
Értelmes válaszokat ha lehetne. Köszi!
2011. júl. 22. 12:05
31/39 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok.
12:45
Ilyen nekem is volt, de csak este, és akkor is csak akkor, ha előtte fantáziálok valami hülyeségen, hogy "Mi lenne, ha egy betörő...?" stb. :)
32/39 anonim válasza:
Kérdezö, mi a helyzet? Hazamentél már?
33/39 A kérdező kommentje:
Nem most egész héten itt vagyok, holnap megyek haza...elmeséltem a barátomnak, azt mondta néha ő is hall ilyeneket. És tegnap is szintén egyedül voltunk itt ő meg én...és úgy beparáztatott-.- h nyugodjak meg a kísértetek csa a felső szintn vannak blabla...úgyhogy nem betörő volt :) És köszönöm mindenkinek a választ!
2011. júl. 24. 09:29
34/39 anonim válasza:
fogj valami nagy tárgyat a kezedbe, ami nehéz és könnyen fejbevághatsz valakit, vagy egy kést vagy akár egy dezodort amivel szembefújod, ha betörő az. kiabálj, hogy van-e itt valaki, hangosan, és lassan menj lefelé, kiabáld azt is, hogy fegyver van nálad, hátha megijed. én ezt tenném, de te tudod.
35/39 anonim válasza:
Gondoltam hogy ö is észlelte már a jelenséget. A barátod ezek szerint már megbarátkozott az "albérlövel". Húzd ki még azt a hetet, nyugi nem lessz gond. :)
36/39 anonim válasza:
Akarom mondani azt az egy napot. xD
37/39 anonim válasza:
Lehet hogy egér de lehet szellem is és a szellemek nem tudnak bántani!!!!!!Szerintem foglald el magad valamivel!!!!!!!!!
38/39 anonim válasza:
Hát, ha nekem azt mondaná a barátom, hogy csak a felső szinten vannak szellemek, én biztosan nem nyugodnék meg :D
39/39 anonim válasza:
biztos az egyik halott ex barátnője vagy valami rokona(lány) nyugi nem tud bántani..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!