Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért hallom ezeket?

Miért hallom ezeket?

Figyelt kérdés

Nah, hát nem nagyon hiszek a szellemekben, de most már kb 1 órája hallom azt, hogy a felső szinten valaki lépeget.A lépések élesek, minta valaki magassarkúban mászkálna odafent. A barátom házában vagyok most, de ő dolgozik és a szülei is. Szóval egyedül vagyok most itt. A lenti szintről érdekes hangokat hallok, de nem erősen inkább csak valami féle nesz. Mintha egy zacskóban turkálna valaki. Most csak nagyon ráparáztam vagy beképzelem magamnak? Vagy tényleg van itt valaki/valami?

Értelmes válaszokat ha lehetne. Köszi!

2011. júl. 22. 12:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Nem, de én biztos kést ragadnék, és elkapnám a grabancát, hacsak nem fegyveres.
2011. júl. 22. 12:28
 12/39 anonim ***** válasza:

Csak úgy bizonyosodhatsz meg, ha megnézed. : D

Egyébként ha betörők, akkor le fognak menni, szóval jobb, ha te előbb szerzel róluk tudomást, mint ők rólad.

2011. júl. 22. 12:28
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
vagy csináld azt hogy fogj egy kést és rohanj ki a szobából üvölte attól lehet megijednek ha rablók
2011. júl. 22. 12:31
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
De annak kicsi a valószínüsége hogy betörö. Ha van is valami örült, aki tipegöben áll neki a melónak, akkor sem maradt volna ott 1 óráig. Pár perc alatt összekapkodja az értékesebb cuccokat, és már iszkol is...
2011. júl. 22. 12:32
 15/39 A kérdező kommentje:
Húú hát felmentem. De senkit nem láttam fent, és ott fent hangokat sem hallottam. De ahogy lejöttem megint hallom. Mind1. inkább nem figyelek rá...hátha akkor elmúlik.
2011. júl. 22. 12:34
 16/39 Won ***** válasza:

Osonj a kjárati ajtóhoz és onnan kezdj el kiabálni. ha történik valami. akk még gyorsan ki tudsz menekülni. De gyanítom, hogy nem betörőkről van szó. írj, ha van további fejlemény!!! amúgy hol vagy(város)?

Won

2011. júl. 22. 12:36
 17/39 anonim ***** válasza:
Igen, valami szellem lehet az. Azok szoktak eltünni, lehalkulni ha megnézik a hang forrását. De ne agódj, a leírtak alapján nem fog bántani.
2011. júl. 22. 12:37
 18/39 anonim ***** válasza:

Bátor vagy!

Egér nem lehet?

19/39 A kérdező kommentje:
Tapolca
 20/39 A kérdező kommentje:
Nem egér biztos hogy nincs a házban. :/ Ááá mostmeg a lépcsőn hallottam. nAJÓ. inkább hallgatok valami zenét...
2011. júl. 22. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!