Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért hallom ezeket?

Miért hallom ezeket?

Figyelt kérdés

Nah, hát nem nagyon hiszek a szellemekben, de most már kb 1 órája hallom azt, hogy a felső szinten valaki lépeget.A lépések élesek, minta valaki magassarkúban mászkálna odafent. A barátom házában vagyok most, de ő dolgozik és a szülei is. Szóval egyedül vagyok most itt. A lenti szintről érdekes hangokat hallok, de nem erősen inkább csak valami féle nesz. Mintha egy zacskóban turkálna valaki. Most csak nagyon ráparáztam vagy beképzelem magamnak? Vagy tényleg van itt valaki/valami?

Értelmes válaszokat ha lehetne. Köszi!

2011. júl. 22. 12:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Nyilván kiváncsi rád. Nyugi, ne félj töle. De maradj éber!
2011. júl. 22. 12:41
 22/39 anonim ***** válasza:
ha jön alépcsőn vigyázni kell lehet egy pszihopata
2011. júl. 22. 12:44
 23/39 anonim ***** válasza:
Jaj. Csak én vagyok ilyen parás? Biztos nem mennék be a házba, míg nincs otthon más is.
2011. júl. 22. 12:45
 24/39 Won ***** válasza:

Ne félj!

A transzcendentális entitások legtöbbje nem képes nekünk ártani, köztük a szellemek sem. MUTASD MEG HOGY NEM FÉLSZ ÉS TE VAGY A FŐNÖK.

Won

2011. júl. 22. 12:47
 25/39 anonim ***** válasza:
Megosztom hasonló tapasztalatomat:) Ugyanez történt ugyanígy, kopogással fűszerezve, majd meghaltam félelmemben, aztán rájöttünk napokkal később, hogy egy galambpár költözött a tetőbe, ahol nem látjuk őket, de hallani lehet, ahogy mozognak. Hiába siránkoztam a szüleimnek, hogy nem galamb, hanem minimum sas volt az a mocsok a dübörgés alapján. Nyugodj meg, simán lehet egy nagyobb madár a tetőben.
2011. júl. 22. 13:02
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem viccből kérdezem!!

Szoktál szellemeket idézni, vagy ilyesmi?

2011. júl. 22. 15:08
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem is ott lakik ahol ez történik. A barátja házánál észleli a jelenséget, szóval a szellem a házhoz kötödik, nem pedig a kérdezöhöz. Ez kizárja annak a lehetöségét, hogy a kérdezö idézte meg.
2011. júl. 22. 15:16
 28/39 Won ***** válasza:
50%
Na ilyen racionálisan kell gondolkodni, mint a kedves utolsó.
2011. júl. 22. 15:36
 29/39 anonim ***** válasza:
36%
egér magassarkúban? na érdekes.. amúgy meg szép dolog lehet a barátja házában szellemet idézni.. xDD De ha szellem is, fizikailag nem bánthat, nekik az az erejük, hogy megijesztenek, ennyi. Más szóval vehetjük úgy is hogy a félelemből táplálkoznak, ami azt jelenti, ha ijeszteni akar akkor sikerrel járt
2011. júl. 22. 22:33
 30/39 anonim ***** válasza:
49%
Ha éjszaka hallod, valószínű, hogy csak a kimerültség jele ilyenkor az ember agya olyan hangokat hallucinál, hogy az tényleg a frászt tudja hozni az emberre. :) De a legjobb módszer, ha megnézed mi az. Felkapcsolod a villanyokat és szembe állsz vele (persze én ilyen esetekben, ezt egy Hockey ütő kíséretével teszem), lehet, hogy beleszel tojva 1 percig, de szerintem jobb mint egész este görcsölni. És mellesleg rengeteg másik oka lehet, hőmérsékleti változás folytán kitáguló bútorok ropogása recsegése. Rengeteg zaj van egy házban, de ezeket csak éjszaka halljuk, mert napközben ezt ezer dolog elnyomja ezeket.
2011. júl. 23. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!