Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés

Ma a kutyám a reggel a konyha feléugatot meg morgot.Volt,hogy reszketet is.Oda mentem,de nem volt ott semmi.Először azt hittem,hogy csak a macska jött be a teraszról.Később a lépcsőrről hallotam recsegést /akkor szokott recsegni,ha valaki le vagy fel megy rajta/

Utána néztem a gyakorin és olvastam,hogy mással is volt már ilyen meg ű,hogy állitólag félnek a macskáktól(?),mindegy gyorsan beengedtem a macskát,utána semmi szokatlan nem történt.Délután a kutya megint ugatott az előszobában az asztal alá.Most meg kb. 15 perce leültem a gép elé és az éjjeli lápma elkezdett pislákolni,de be se volt kapcsolva :S

2011. júl. 18. 19:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ja és mellesleg tiszta EZÜSTRE gondoltál te odaát fan... - -"
2011. júl. 19. 11:42
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.Remélem,hogy eltűnt,ma nem volt "itt"
2011. júl. 19. 13:25
 23/29 anonim válasza:
Az én kutyám az ablak felé ugatott. nem láttam semmit sem amire ugatott volna aztán pedig láttam hogy az ablakba volt egy artatlan legyecske és azt ugatta meg arra morgott. Lehetséges hogy a te kutyád is erre morgot ugatott. De a többi... nincs magyarázatom.
2011. júl. 20. 09:23
 24/29 anonim ***** válasza:
az a fekete köpenyes alak szerintem egy dementor volt.
2011. júl. 20. 23:07
 25/29 anonim ***** válasza:

"az a fekete köpenyes alak szerintem egy dementor volt."

Fogadok hogy Harry Potter rajnongó vagy:Dmúgy ettől még én is elkezdtem parázni.

De ti laktok elöszőr a házba?Ha nem elötettek vaki meghalt? Esetleg volt a ház helyén temető vagy ilyesmi?

2011. júl. 22. 20:05
 26/29 A kérdező kommentje:
Utálom a Harry Pottert,és igen mi lakunk először a házba,temetőről nem tudok.
2011. júl. 22. 20:25
 27/29 anonim ***** válasza:
nem neked mondta a Harry Potterest, hanem nekem... de amúgy talált :D
2011. júl. 23. 15:37
 28/29 anonim ***** válasza:
nekünk a wc lámpa akkor is pislákol ha nincs felkapcsolva.. valami áramkör kicsi energiát ad neki vagy nem is tudom mit mondott nem értek hozzá.. tehát erre meg is lenne a magyarázat. a sötét alak csak képzelet, vagy vicc. erre is meg lenne. a kattogás a hötágulás és a légnyomás miatt van, minden fa tárgyon előfordul, főleg padlón,lépcsőn,szekrényen stb. hát erre is meg van. a kutyátok idegbeteg, hívd a csodálatos kutyadokit :DDD amúgy a mi kutyánk egész éjjel ugat a semmire kint az udvaron, ha telihold van,ha nincs, agonizálnak,morognak, ez is előfordul, neten keress rá.
2011. júl. 24. 12:36
 29/29 anonim ***** válasza:

12:36

Ott a pont.

2011. júl. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!