Szellem van a házban?
Ma a kutyám a reggel a konyha feléugatot meg morgot.Volt,hogy reszketet is.Oda mentem,de nem volt ott semmi.Először azt hittem,hogy csak a macska jött be a teraszról.Később a lépcsőrről hallotam recsegést /akkor szokott recsegni,ha valaki le vagy fel megy rajta/
Utána néztem a gyakorin és olvastam,hogy mással is volt már ilyen meg ű,hogy állitólag félnek a macskáktól(?),mindegy gyorsan beengedtem a macskát,utána semmi szokatlan nem történt.Délután a kutya megint ugatott az előszobában az asztal alá.Most meg kb. 15 perce leültem a gép elé és az éjjeli lápma elkezdett pislákolni,de be se volt kapcsolva :S
anyum meg mondta,hogy valamelyik este kijött a wcre és látott egy sötétruhás alakot meg egyszer látta a szobába is
most mi legyen? nagyon be vagyok parázva :S
:)) jobb,mint a humor kategória de tényleg
köszi aki adott normális választ
oké,lehet,hogy anyum kómás volt olyankor sok mindent lát az ember,de mi van ha tényleg van valami a házban?
amúgy tényleg nem kéne több filmet nézni,a paranormaltól fosok :))
amúgy nem olyan rég anyummal tévéztünk a nappaliba este fel volt kapcsolva a lámpa és láttunk egy árnyékot elsuhanni,nem állat volt meg akkor a kutyánk se volt még
én azóta nagyon be vagyok szarva :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!