Szellem a házban! Bővebben lent? Ű!
Valószínű a házunkban szellemek járnak. A kislányunknak a babája tegnap este megszólalt. Az biztos hogy nem a lányom nyomkodta mert ő mellettem ült. Mit ne mondjak rendesen megijedtem úgy hogy a gyomrom össze is rándult. Ez miért van????
Azt még hozzá teszem, hogy a baba csak úgy szólal, meg ha csak megnyomom.
Valamelyik este nekünk a pici póni cumizott, ami csak akkor szólal meg ha cumi van a szájában, vagy ha a kis ujját a lányom a szájába dugja a póninak.
Férjem szétszedte, be volt ragadva a gomb, és pont 11 körül jutott eszébe hogy mgszólaljon. Eszembe sem jutott hogy szellem indíthatta be.
Egyszer az unokahúgom szobájából visítás hallatszott, amikor egyedül voltam a házban. Beindult az a hülye sipákolós Herbie ( vagy mi), mert valami gond volt a szerkezetével. Nem szellem volt, hanem hiba a készülékben.
Akor lett volna durva, ha egy sima rongybaba szólal meg.
Valószinű,hogy valami baja lesz annak a babának, merül az elem, vagy valami ilyesmi!
Nem kell rögtön rosszra gondolni!
Nálam naponta ki-be kapcsol a tök új lap-top!
Fényképek esnek le a falról!
Eltünnek dolgok, amikről tudom, hogy 2mp-e még ott voltak!
A fényképezőmön,olyan képek vannak, amiket hétszentség, hogy nem Én csináltam!
És tessék!
A lap-top-on valami érintkezési hiba van!
A képek azért potyognak, mert kilazúlt a szeg!
A többit nem tudom megmagyarázni miért vannak,de azt kétlem, hogy szellem lenne!
Ha mégis, akkor hát had fényképezzen-nem sajnálom tőle.:-)
Szedjétek szét azt a babát,és Ti látni fogjátok, hogy valami érintkezési hiba lesz!
Valószínűtlen, hogy szellemek lettek volna, mivel szellemek nem léteznek... Ezek csak egyesek félelméből kialakult valamik, melyet a többi félős ember terjesztette... Így keletkeztek a szellemek...
Valószínű, hogy valami műszaki hiba áll a háttérben... Szóval nyugodj meg...
A Fisher Price csigával jártunk így.
Lemerült, nem foglalkoztunk vele.
Pár nappal később éjszaka a szívem ugrott ki, mikor meghallottam, h zenél. Abba sem akarta hagyni, kb 10 percenként rázendített. Férjem megunta, csavarhúzót elő, szétkapta. Kivette az elemet, megnyugodtunk, aludnánk tovább, újra elkezdi. Bemérgesedtünk, újra szétszedtük, kiszaggattuk az össze vezetéket, azóta csend van :)
Nem gondolom, h szellem volt, mindenesetre fura, h elem nélkül is zenélt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!