Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem a házban! Bővebben...

Szellem a házban! Bővebben lent? Ű!

Figyelt kérdés

Valószínű a házunkban szellemek járnak. A kislányunknak a babája tegnap este megszólalt. Az biztos hogy nem a lányom nyomkodta mert ő mellettem ült. Mit ne mondjak rendesen megijedtem úgy hogy a gyomrom össze is rándult. Ez miért van????

Azt még hozzá teszem, hogy a baba csak úgy szólal, meg ha csak megnyomom.

2011. febr. 11. 11:04
1 2
 1/16 bucibabuci válasza:
100%

Valamelyik este nekünk a pici póni cumizott, ami csak akkor szólal meg ha cumi van a szájában, vagy ha a kis ujját a lányom a szájába dugja a póninak.

Férjem szétszedte, be volt ragadva a gomb, és pont 11 körül jutott eszébe hogy mgszólaljon. Eszembe sem jutott hogy szellem indíthatta be.

2011. febr. 11. 11:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer az unokahúgom szobájából visítás hallatszott, amikor egyedül voltam a házban. Beindult az a hülye sipákolós Herbie ( vagy mi), mert valami gond volt a szerkezetével. Nem szellem volt, hanem hiba a készülékben.

Akor lett volna durva, ha egy sima rongybaba szólal meg.

2011. febr. 11. 11:24
 3/16 anonim válasza:
84%
A kisfiamnak volt egy játék teknőse,amin gombok voltak,ha megnyomtuk őket zenéltek!! Sokszor megszólalt magától a polcon,nekem is eszembe jutott a 'szellem ügy'!! De nem hiszem,hogy tényleg ....
2011. febr. 11. 11:26
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem kizárt hogy szellem volt. De az sem mindegy, hogy miből gondoljátok azt, hogy szellemek járnak a házatokban. Én ilyen kijelentést azért csak akkor tennék, hogyha folytonosan megmagyarázhatatlan dolgok történnének. És most az, hogy egyszer megszólal, még nem kéne mindjárt erre következtetni. Ha többször tapasztaltok hasonló dolgokat, akkor igen szellem csinálja.
2011. febr. 11. 11:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószinű,hogy valami baja lesz annak a babának, merül az elem, vagy valami ilyesmi!

Nem kell rögtön rosszra gondolni!

Nálam naponta ki-be kapcsol a tök új lap-top!

Fényképek esnek le a falról!

Eltünnek dolgok, amikről tudom, hogy 2mp-e még ott voltak!

A fényképezőmön,olyan képek vannak, amiket hétszentség, hogy nem Én csináltam!

És tessék!

A lap-top-on valami érintkezési hiba van!

A képek azért potyognak, mert kilazúlt a szeg!

A többit nem tudom megmagyarázni miért vannak,de azt kétlem, hogy szellem lenne!

Ha mégis, akkor hát had fényképezzen-nem sajnálom tőle.:-)

Szedjétek szét azt a babát,és Ti látni fogjátok, hogy valami érintkezési hiba lesz!

2011. febr. 11. 11:56
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Ű!
2011. febr. 11. 12:01
 7/16 BlackSword ***** válasza:
58%

Valószínűtlen, hogy szellemek lettek volna, mivel szellemek nem léteznek... Ezek csak egyesek félelméből kialakult valamik, melyet a többi félős ember terjesztette... Így keletkeztek a szellemek...

Valószínű, hogy valami műszaki hiba áll a háttérben... Szóval nyugodj meg...

2011. febr. 11. 12:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Van egy olyan felhúzhatós baba"tv"-nk, amin, ha bekapcsolod, zenél és egy kép megy körbe-körbe, tele állatokkal. Na, csak teljesen lejárva és kikapcsolva szoktuk eltenni, néha mégis elindul az éjszaka közepén, "lejátszik" néhány taktust és elhallgat. Szétszedtük, csak a mechanikája "fárad". Mostanában este ki szoktuk vinni a kamrába, onnan nem halljuk, de ha bent felejtjük, csak félálomban nyugtázzuk, hogy megint zenél :=)
2011. febr. 11. 12:50
 9/16 anonim ***** válasza:

A Fisher Price csigával jártunk így.

Lemerült, nem foglalkoztunk vele.

Pár nappal később éjszaka a szívem ugrott ki, mikor meghallottam, h zenél. Abba sem akarta hagyni, kb 10 percenként rázendített. Férjem megunta, csavarhúzót elő, szétkapta. Kivette az elemet, megnyugodtunk, aludnánk tovább, újra elkezdi. Bemérgesedtünk, újra szétszedtük, kiszaggattuk az össze vezetéket, azóta csend van :)

Nem gondolom, h szellem volt, mindenesetre fura, h elem nélkül is zenélt...

2011. febr. 11. 13:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi vettünk egy zenélő kis ékszeres dobozt kb 10éve, amit évek óta nemis használtunk, csak kint porosodott a kazánházban egy polcon. A gyerekeink kis kurukban sokat játszottak vele. Majd nemrég egyszercsak megszólalt(úgy szólal meg ha kinyitjuk) be volt csukva és ütögetni kellett h abbahagyja. Volt mikor órákig zenélt és teljesen változó időpontokban kapcsolódott be. Egészen addig csinálta amig szét nem vertem teljesen... szóval ha egy elem ilyen sokáig birja az csak csoda lehet..!?
2011. febr. 11. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!