Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem a házban! Bővebben...

Szellem a házban! Bővebben lent? Ű!

Figyelt kérdés

Valószínű a házunkban szellemek járnak. A kislányunknak a babája tegnap este megszólalt. Az biztos hogy nem a lányom nyomkodta mert ő mellettem ült. Mit ne mondjak rendesen megijedtem úgy hogy a gyomrom össze is rándult. Ez miért van????

Azt még hozzá teszem, hogy a baba csak úgy szólal, meg ha csak megnyomom.

2011. febr. 11. 11:04
1 2
 11/16 Willisz ***** válasza:
szerintem ne néz paranormal filmeket...
2011. febr. 11. 13:59
 12/16 anonim ***** válasza:
megszállta pikacsu
2011. febr. 11. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem régebben éneklő kacsám volt, és csak akkor szólalt meg ha megnyomtad a lábát, vagy rávertér a fejére, bent volt egy kis ládikában, tehát esélytelen volt hogy magától megszólaljon, de mindig nyivákolt esténként..., bár, az mondjuk érdekes, hogy mindig csak késő éjszakánként szólalt meg, meg akkor amikor vihar volt, meg amikor elment egy vonat, szerencsére már megszabadultam tőle :)
2011. febr. 11. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:
most vacsoráztam finom volt :D
2011. febr. 12. 16:42
 15/16 anonim válasza:
Hogyan lehet érzékelni a szellemvilágot. Milyen módszereket ismertek?
2011. febr. 12. 18:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Elem csinálta az egészet. Szoktam nézni a szellemekkel suttogót jövő héttől 100% nem nézem.
2011. febr. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!