Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés

Ma a kutyám a reggel a konyha feléugatot meg morgot.Volt,hogy reszketet is.Oda mentem,de nem volt ott semmi.Először azt hittem,hogy csak a macska jött be a teraszról.Később a lépcsőrről hallotam recsegést /akkor szokott recsegni,ha valaki le vagy fel megy rajta/

Utána néztem a gyakorin és olvastam,hogy mással is volt már ilyen meg ű,hogy állitólag félnek a macskáktól(?),mindegy gyorsan beengedtem a macskát,utána semmi szokatlan nem történt.Délután a kutya megint ugatott az előszobában az asztal alá.Most meg kb. 15 perce leültem a gép elé és az éjjeli lápma elkezdett pislákolni,de be se volt kapcsolva :S

2011. júl. 18. 19:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Az meg valószínűleg az volt hogy elment egy kocsi és bevilágított. Amikor elhaladt akkor tűnt úgy hogy árnyék volt. Megesik az ilyen.
2011. júl. 18. 20:35
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem az volt,én ebbe nagyon biztos vagyok és palfontól nem sokkal lejebb suhant el valami.Olyan,mint egy köpeny szóval nem volt olyan nagy és 1 másodperc alatt történt minden
2011. júl. 18. 20:38
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg batman volt, nyugi ő jófiú.
2011. júl. 18. 20:59
 14/29 A kérdező kommentje:
oké,köszi megnyugodtam :))
2011. júl. 18. 21:02
 15/29 anonim ***** válasza:
56%
vagy Harry Potter használta a köpenyét:D
2011. júl. 18. 21:06
 16/29 Killgun ***** válasza:
Ez egy rosszindulatú entitás...Mint mindíg,ugyanazt a meogldást javaslom...tértisztítás :')
2011. júl. 18. 21:19
 17/29 anonim ***** válasza:
Az entitás olyan valami, amit a negatív gondolatainkkal teremtünk magunknak!Az agyadat kell megtisztítani,és akkor nem fogsz hallucinálni
2011. júl. 18. 21:31
 18/29 anonim válasza:
Szakértő? Bocs de hülyeség legtöbbször a dolgok rosszabbra fordulnak! Kattogósórát tegyél oda ahol észleltétek,ha megáll akk ott van!tisztavassal üsd meg ha a közeledbe érzed azzal elijeszted kisidőre!
2011. júl. 18. 21:51
 19/29 anonim ***** válasza:
zsu94 az óra még bejöhet, mert ha átmén rajta, a benne lévö elektromágneses tér feltöltheti az órát, és mágnesezödhet, ami megállítaná azt. De azt a vasas baromságot honnan szedted? A szellemek legtöbbször vékony energia mezöböl álnak, szóval fizikai eszközzel lehetetlen eltalálni. Egyszerüen átmenne rajta. Ha pedig elég sürü energiamezöt lenne képes létre hozni hogy fizikai síkon elég szilárd legyen, akkor se tudnánk ártani neki, mert csak a fizikai manifesztációját tunánk megsebesíteni, amit gond nélkül regenerálna.
2011. júl. 19. 11:36
 20/29 anonim ***** válasza:
Mellesleg szerinted az az okos, hogy egy vasdarabbal ütsz egy szellemet? Ettöl szerinted nem dühödne fel? Eddig ez a leghülyébb szellemüzö módszer amit valaha is hallottam... - -" EZÉRT kell szakértöt hívni, nehogy az ilyen bot csinálta módszerekkel a lakók szétverjék a házat... - -"
2011. júl. 19. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!