Ki az az Azazel és mi az ő története?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 19:53
11/45 anonim válasza:
Én felpontoztalak Fisz, úgy megsajnáltalak a 0%-kal.
12/45 anonim válasza:
Kérdezz meg egy rabbit.
Fisz, szerintem téged már a szülészeten is lepontoztak. Sajnálom, hogy kimaradtál az egykoron méltán népszerű tajgetosz programból.
13/45 A kérdező kommentje:
rabbit? mér?
2011. júl. 19. 10:10
14/45 anonim válasza:
Azért, mert az ördög népéből való írástudó. Képben kell legyen minden pokolbéli dologgal...
15/45 A kérdező kommentje:
Áhh. jó lenne, ha találnék már valami új dolgot róla :D
Bukott angyalos, embereknek fegyvert meg iylesmiekt mutató, nephilimes dolgok megvannak.
De pl mi lett vele azok után?
Azt olvastam, h isten az özönvizet azért küldte le, hogy a nephilimektől megtisztítsa a földet. És mi lett a Bukottakkal? Azazellel?
2011. júl. 19. 10:56
16/45 anonim válasza:
Azazel a Tekken 6 egyik bossa.
17/45 anonim válasza:
Nem különösebben érdekel hogy lepontoz pár tudatlan vagy agymosott, az információ eljut oda ahova el kell jutnia, és nekem csak ez számít.
18/45 A kérdező kommentje:
Akk esteleg vmit még Azazelről? :D
2011. júl. 19. 13:37
19/45 anonim válasza:
Azazel egy pogány Isten és nem egy bukott angyal. A "Bukott angyal" dolog egy keresztény koncepció.
20/45 anonim válasza:
Fisz ha nem maradt semmi bizonyíték az állításodra honnan tudod eueket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!