Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kinek van olyan története...

Deezy kérdése:

Kinek van olyan története amit szívesen meg osztana mássokkal?

Figyelt kérdés
Olyan történetekre gondolok amit esetleg hallottatok vagy veletek tőrtént vagy régi mondák stb. (természet feletti lényegkkel kapcsolatosan....Vámpírok,tündérek,vérfarkasok....stb...)
2010. okt. 23. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Nekem van,de jusztse mondom el-most!!Te kis kiváncsi!!Gyere ki éjfélkor Nagyapi sirjához ott mesélek Neked!A forró teát Te hozod!(némi rummal kérem.)
2010. okt. 24. 08:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor ne mond ha nem akarod majd mondanak másak....nem tudom miért vagy itt amikor én úgy tudom ez a oldal annak van hogy kérdezzünk és a jó emberek akik szívesen segítenek azok válaszolnak......teát meg vegyél a boltban
2010. okt. 24. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
twilight, new moon..egy csomó legenda van benne, amiket ha kiegészítessz valós információkra kész a legenda:D a kvillitokra gondolok(nem tom, h kell leírni:()
2010. okt. 27. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
10-24 08:47 vagyok!Ha ezt előre tudom akkor nem próbáltam volna poénkodni veled!!Most megyek teát venni-mivel alkoholt nem iszom!Meséljen neked az Andersen ha még humorérzéked sincs!!
2010. okt. 27. 19:47
 5/13 KÁELEF ***** válasza:
Velem történt már néhány különös dolog, amire nem tudok más magyarázatot, csak hogy nem földi eredetű lehetett.
2010. okt. 28. 19:50
 6/13 A kérdező kommentje:
10-24 08:47-nak üzenem hogy komoly válaszokat kértem...nem azt hogy poénkodjanak és bocs ha megbántottalak de te sem beszélhetsz le ha nem ismersz, igenis van humorérzékem csak én tudom mikor lehet viccelődni és hol nem (nem úgy mint egyesek) ...szval mind1
2010. okt. 29. 13:39
 7/13 A kérdező kommentje:
KÁELEF elmesélnél párat? de ha csak nem okoz neked gondot
2010. okt. 29. 13:40
 8/13 anonim ***** válasza:
velem is történt pár dolog de már leírtam egy csomó helyre. ja meg barátnőmtől is hallottam de az nem biztos hogy igaz.
2010. nov. 2. 15:45
 9/13 KÁELEF ***** válasza:

Volt egy időszak, amikor valakik megfigyeltek. Nem tudom hogy kik álltak a háttérben de mindent tudtak, még azt is éppen mit csinálok a szobában.

Egy UFO észleléssel kezdőtött kb tíz éve, telefonáltam az egyik kiadó szerkesztőségébe, úgy 23ó 30 lehetett. Elmondtam mi történt, a nevemet is. Később kiderült amikor személyesen is találkoztunk, hogy abban az időben senki nem volt a szerkesztőségben és nem velük beszéltem.

Volt egy video felvételem is. Telefonon (mobil) megfenyegettek hogy semmisítsem meg mert bajom lehet belőle. A szerkesztőségel vonalas telefonnal beszéltem.

Nem tettem meg, közre lett adva. Ez után az utcán, a közértben és a lakásban is felhívott valaki. A közértben azt is megmondta a hang hogy éppen egy zellert vettem fel, otthon egyszer csengett a vonalas telefon és olyan hang jött belőle mintha acél lemezeket tépkednének szét, olyan sivítós hang volt. Különös és számomra megmagyarázhatatlan hogy a mobil telefonom nem jelzett hívást és a telefon szolgáltató sem tudott erre magyarázatot adni. A vonalas telefon gyakran csörgött de csak akkor szólt bele a hang, ha én vettem fel, ha nem én akkor nem szólt bele senki. Olyan volt mint egy víz alól jövő hang,tudta hogy mi van a szobában, még az íróasztalom fiókjában is.

Nem mondtam ezeket el az UFO kutatóknak, tulságosan vad sztori lett volna, pedig nem én voltam az egyetlen ember akinek ilyen tapasztalatai voltak. Ez előtt nem hittem el az ilyen történeteket, de hogy én is megtapasztaltam már semmi kétségem afelől hogy idegen hatalmak állnak a háttérben.

2010. nov. 2. 23:34
 10/13 KÁELEF ***** válasza:
50%

Egyébként láttam repülő csészealjat, hatalmas hengert is nem egyszer. Videóztam le valamilyen manőverező gömböt, készítettem olyan fényképeket amelyeken fehér, csak az infravörös tartományban érzékelhető gömbök voltak.

Találkoztam az utcán egy men in black-el, aki (ami) a tél ellenére ingben ment az utcán. A napszemüvege mögött, oldalról látszottak a kidülledő fekete szemei.

Röviden ez jutott az eszembe.

2010. nov. 2. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!