Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik lehettek ezek? :/

Mik lehettek ezek? :/

Figyelt kérdés

este nem tudtam elaludni,pedig máskor mindig eltudok!

az éjszaka közepén 3 árnyékot láttam! aztán mikor becsuktam a szemem aztán kinyitottam akkor már nem voltak ott!

később kb:3:40 körül hallottam egy rémisztő hangot!

nagyon féltem! azóta is indig alig tudok elaludni!

sokszor nem is alszom!és ezt nem kitaláltam és nem is képzelődtem!köszi előre is az értelmes válaszokat!

2011. júl. 14. 09:50
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

elözö vagyok

18:26 teljesen igazad van de megkérdezném hogy te neked van egyáltalán hited?hiszel is bármiben?Én velem az esett meg amikor templomban voltunk egy ünnepség miatt h haverom idegesitett de nagyon,és ezért elszoltam magam hogy:az isten ....És egyszerüen olyan nyomást éreztem magamban hogy azt hittem szétrobbanok.Ezt csak azért irtam le mert vannak akik az evolucioban hisznek hogy majmokbol fejlödtünk meg ilyenek meg vannnak akik abban hisznek h isten teremtett.Én mindkettöben.Evolucioban azért mert a DNS-ünk 98%-ban egyezik az emberszabású majmokéval.Istenben pedig azért hiszek mert valahogy csak kellet lennie a mindenségnek.ÉS vannak természettfeletti dolgok hiába probálsz mindent bebizonyitani... ott van például a bermuda háromszög....

2011. júl. 17. 21:17
 22/29 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nagy gyökér vagy, aki izgalomra vágyik. Amúgy nem értem hogy miért kérdezgettek ilyeneket, ha a fele se igaz...
2011. júl. 17. 22:12
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Már ne vegyétek sértésnek de elég idióta választ adott itt szinte mindenki...

Árnyember meg egyéb ilyen borzasztó nagy hülyeséget. Hát igen, akinek sötét van a fejében, az hajlamos lehet mindent árnyékosan és sötétbe látni... Nem is emlékszem, hogy hallottam-e ilyen zöldséget eddig? Ez valami filmszereplő volt?

Tiszta röhej!

Na lássuk:

Az akivel a 4 éves kisgyerek beszélt (Ne bánts bácsi), az egy angyal volt. Nem leépült szellemiségű emberek között köztudott dolog, hogy a gyerekek 5-6 éves korukig, amíg a társadalom nem teszi őket teljesen tönkre a gyerekek látják és hallják az angyalokat, kommunikálnak velük.

A következőt ne vegyék zokon az Istenben Hívő igaz emberek, mert én is hiszem és tudom Istent, de azt is tudom mi az egyház.

Tehát azt, hogy egy pap miért megy el és űz el állítólag a soha nem létezett "szellemeket", inkább hagyjuk, de ha a kereszténység 2000 év alatt semmit nem javított csak rontott a világ helyzetén, az emberek erkölcsén, akkor máris sejthető, hogy mennyire jó célok vezérlik.

Ja igen. Amikor az ember fél éber állapotban van és hangokat, mondatokat hall, akkor bizony az őrangyala szavait hallja, mert fél éber állapotban sokkal fogékonyabb, finomabban hangolt a LÉNY (lélek) és az ELME (EGO) által még nem korlátozott, mint éberen, amikor minden társadalmi berögződéssel és szabályokkal terhelődik meg az ELME és így az egy emberi lény is!

Mik is lehetnek a fekete alakok, ha valóban voltak?

Van nagyon kevés olyan lény aki képes elküldeni Lényének egy részét vagy egészét, a teste elhagyása után bárhová, de ez olyan ritka, hogy nem tartom valószínűnek, hogy ezzel találkozott a kérdező.

A táltosok és egyéb mágusok, varázslók soha nem voltak ilyenre képesek, mert ha lettek volna, akkor nem mások lehúzásából és megtévesztéséből élnének meg, hanem kirabolnának egy bankot, egy egyszerű átutalással.

Lehettek földönkívüliek is, bár ők meg nem így szoktak kinézni, és legtöbbször törlik is a memóriát.

Az angyalok és a földönkívüliek közelsége estén az embereknek biztosan halálfélelmük van (még nyugtás esetén is), sőt általában meg is halnak (vissza lesznek élesztve), mert az angyalok és az embereknél sokkal fejlettebb civilizációból érkezett fénylényeknek sokkal erősebb, emberek számára elviselhetetlen nagy (félelmetes) energiájuk van...

Kicsit olyan, mintha Istennel találkoznál, aki nagyon fényes már szinte láthatatlan és 20-30 méter magas. Ha volt már olyan, hogy egy ember közelében nagyon szorongtál, megijedtél, na ez annak legalább a tízezerszerese lenne.

Ha valaki nagyon fél, akkor angyal vagy földönkívüli lehet a közelében, de ez nem jelenti azt, hogy félni kellene tőlük.

Mumus a lehető legnagyobb butaság. Én nem gondoltam, hogy felnőttek ilyen választ felnőtteknek is mondanak komolyan.

Ennyire megkergült volna már mindenki?

2011. júl. 20. 17:39
 24/29 anonim ***** válasza:
kamu ízű a kérdés.
2011. júl. 20. 19:36
 25/29 A kérdező kommentje:
az is! kamu!XD csak unatkoztam ! am néha látok árnyakat de tudom hogy már félálomban vagyok!
2011. júl. 21. 11:10
 26/29 anonim ***** válasza:
De! Miért! Kell! Annyi! Felkiáltójel! ?
2011. júl. 21. 20:23
 27/29 anonim ***** válasza:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 21. 22:56
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
2011. júl. 27. 17:58
 29/29 anonim ***** válasza:
attól még hogy félálomban vagy, az árnyak tényleg ott lehetnek, de oké :P
2011. júl. 28. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!