Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik lehettek ezek? :/

Mik lehettek ezek? :/

Figyelt kérdés

este nem tudtam elaludni,pedig máskor mindig eltudok!

az éjszaka közepén 3 árnyékot láttam! aztán mikor becsuktam a szemem aztán kinyitottam akkor már nem voltak ott!

később kb:3:40 körül hallottam egy rémisztő hangot!

nagyon féltem! azóta is indig alig tudok elaludni!

sokszor nem is alszom!és ezt nem kitaláltam és nem is képzelődtem!köszi előre is az értelmes válaszokat!

2011. júl. 14. 09:50
1 2 3
 11/29 Killgun ***** válasza:
Ez egy árny volt(alias árnyember...)Veszélyesek,úgyhogy vigyázzz!Bár nme kötődnek helyekhez,inkább vándorolnak,szal nicns mitől félned már.Bocsi de most keltem,ezért iylen a helyesírás xD
2011. júl. 15. 10:40
 12/29 anonim válasza:
miért veszélyesek?mit tudnak csinálni az emberrel?
2011. júl. 15. 12:58
 13/29 anonim ***** válasza:
Hát én hallottam egy esetet, (a hitelességét nem tudom garantálni), hogy egy ilyen entitás kitörte egy ember nyakát.
2011. júl. 15. 13:02
 14/29 anonim ***** válasza:
ha éjszaka nem alszol, az nem azt jelenti, hogy az agyad nem úgy funkcionál, mint éjjel... Olyankor sokminden lezaljik az agyban, és az érzékszervek se a legttökéletesebbek. A szellemek azok nem foglalkoznak a fizikai világgal... Szerintem éjjel ők is jót alszanak, vagy bebasznak, és okádnak... Netalán az is megeshet, hogy gruppenre h1vtak, csak nem vetted a jelzést...
2011. júl. 15. 14:22
 15/29 anonim ***** válasza:
84%
az az anyósom volt meg a cimborái XD jobb ha vigyázol velük
2011. júl. 15. 15:10
 16/29 anonim ***** válasza:
az árnyemberek azért veszélyesek mert szabadom mozognak tehát bárhol felbukkanhat,ahol akar.úgy tudom meg tudják érinteni az embert.egyébként az árnyemberek általában nem természetes halált haltak meg, tehát megölték őket,öngyilkosok lettek vagy balesetben haltak meg. és amúgy én is hallottam h egy ilyen megfojtott egy embert.
2011. júl. 16. 14:01
 17/29 anonim ***** válasza:
Milyen idiótaság már ez? Teljesen tisztában vagyok szellemek és más lények létezésében, de miért kell minden apróságot ezzel magyarázni? Nemrégiben végtelenül undorító dolgokat láttam, és rettenetes dolgokat éreztem éjszakánként. De miért nem tud valaki ezeken a kereteken túl lépni? Miért kell leragadni annál, hogy léteznek a szellemek? Ha ennyivel megelégszünk, és a "meglevő nagy tudásunkkal meg tapasztalatunkkal" veregetjük a vállunkat, akkor csak erősítjük a dolgok, ahelyett, hogy eldobnánk magunktól, és levetkőznénk ezt az egész misztikus meg nem anyagi imádatot. Nem oldunk meg semmit, ha megtudjuk, mi az a lény, ami háborgatja a lelkünket. Kit érdekel, hogy árnyember, meg hogy megfolyott valakit? Ez lenne a megoldás? Egyébként is, előbb folytod meg magad a saját tudatoddal az elfolytásaidnak köszönhetően, minthogy egy valódi árnyember tenné veled. Úgyis minden te vagy, amit látsz, meg hiszel. Az átnyember le se szar téged, ha nem te hívod magadhoz, vagy nem te teremted meg a saját tudatoddal. Árnyembert simán teremthetsz. Az csupán egy illúzió. Magadat is meg tudtad teremteni, ami megint csak illúzió, de tök jül elhiszed. Pedig azt se nagyon kéne. Meg az árnyékbácsit se. Egyébként is, ha megfolyt, akkor meg mivan? Megmondanád, hogy mi is fog történni? Ha valóban nem anyagi lények, erők és szabályok által történnek meg ezek az események, akkor meg nem tok mindegy? Se irányítani se megfejteni nem lehet őket. Főleg ilyen pszihotronika- meg természertgyógyász-gondolatmenettel... Ezeket az erőket nem lehet csak úgy beskatulyázni. Érdekes, a kínai természetgyógyászat a legrégebbi. De szó sincs benne szellemsebészetről. A kínaiak nem hülyék. Nem másztak bele olyan dolgokba, amiket nem kell bolygatni. Ez a nagy szellemsebészet meg földön túli erőkkel való varázslás nagy divat lett mostanában. De megkérdezném én azt az embert is, hogy mi a fenét ér el vele, azon kívül, hogy álszenteskedik, meg netán matériát teremt a kezével? Mit ér el vele? Menyjen el a Szaharába egy hétre, menyjen el egy ketrecharc mérkőzésre, neveljen fel 5 gyereket 2 állás mellett, vagy álljon be az idegednlégióba, és rájön, hogy semmit se ért, amit elsajátított. Ezek a nagy misztikus vagdalózások, hogy árnyember, meg szellem... Ezek megint csak megbélyegzések. Le van írva egy könyvben, hogy mi az angyal, meg a test nélküli lélek... Meg a tanfolyamok, ahol megtapasztalhatjátok ezeknek a közelségét... Nagyon jók, de mire mentek vele? Ahelyett, hogy inkább naponta fél órát, akkor, amikor éppen beszélni akartok, csak csendben lennétek. Többet meglehet tanulni belőle, mint bármilyen árnyember leírásról.
2011. júl. 16. 18:26
 18/29 anonim válasza:
? :D
2011. júl. 16. 23:10
 19/29 anonim válasza:
Én van, hogy mikor már félálomban vagyok(tehát kb. éberen alszom és nem vagyok ennek tudatában), akkor hangokat hallok. Többször hallottam már zenét, de volt, h beszédet hallottam, legutóbb meg, mintha tépőzár-hangot hallottam volna. Ezek után mindig felébredek, de kb 1-2 perc múlva már alszom is.
2011. júl. 17. 12:17
 20/29 anonim válasza:
Sokféle ilyen dolog van.Például angol tanárom nem rég költözött egy új házba ahol a 4-5 éves kislánya minden éjjel felébred és csak magába mondogatta hogy ne bánts bácsi ne bánts bácsi.Aztán hivtak egy papot és megszenteltették a házat.Azóta nyugodtan alszik a gyerek.Talán probáld meg ugy.És szellemek is létezhetnek,ha arra gyanakodsz akkor menj be minden szobába és csak mond neki h te már nem itt laksz már mi lakunk itt menj el!Szoval küldd el.Ha ez se válik be akkor anyit tudok ajánlani hogy szerelj be egy kamerát és nézd majd meg mi történik éjszaka a szobába.
2011. júl. 17. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!