Mik lehettek ezek a világító tárgyak?
Figyelt kérdés
Ma kb. 21:15-kor láttam egy piros fényt felemelkedni a földről, azután tovább repült mint egy repülő. Amikor felszállt, akkor még egy fekete árnyékot is láttam körülötte, lehet hogy gömb alakú volt, de nem lehetett olyan jól látni, csak a piros fényt. Hangja nem volt, és a piros fény nem olyan volt mint pl. egy repülőn, hanem folyamatosan világított. 1-2 percen belül láttam még egy ugyanilyen pirosat, azután egy sárgát. Az egyik piros mellett volt egy másik tárgy is, ami hasonlított egy repülőre (lehet, hogy az volt), de a fények kicsit másképp voltak elhelyezve rajta, mint egy repülőn.2011. jún. 24. 22:01
1/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést úgy írtad meg, hogy beleírtad a választ is: sok villogó fény felemelkedett a földről, mellettük egy árnyékkal, és továbbrepültek! Ezt csak egy idegen lény űrhajójával lehet magyarázni, bár én nem hiszem, hogy az lett volna. Szóval nem, nem tudom, hogy mi lehetett!
2/10 anonim válasza:
ezek voltak a földönkivüliek.Épp akkor indultak haza és te megláttad...:D
3/10 anonim válasza:
Ezek a kamu kérdések. :)
Ha van róla videód akkor linkeld be.
4/10 anonim válasza:
Melyik megyében láttad, és mekkora volt az a piros valami..
Nagyon fura álmom volt, azt álmodtam hogy kint voltam az udvaron és néztem az eget, és hatalmas nagy anyahajókat láttam, amelynek több kisebb csészealj szerű hajója volt, benne volt a tv-ben és mindenki erről beszélt, sokan még akkor sem hitték el mert nem mindenki látta.
Nagyon fura volt és félelmetes , nagyon érdekes volt.
5/10 A kérdező kommentje:
Pest megye. Kicsik voltak, de viszonylag távolról láttam őket. Nekem is voltak már UFO-s álmaim, de ezt nem álmodtam.
2011. jún. 25. 18:50
6/10 A kérdező kommentje:
Ma megint láttam őket ugyanabban az időpontban ugyanott. Megpróbáltam felvenni a telefonommal, de a felvételen nem látszottak :(
2011. jún. 25. 22:30
7/10 anonim válasza:
nem lehetetlen, hogy egy műhold zuhant le.. de valószínűleg csak egy szimpla műholdat láttál.
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen más.
2011. jún. 26. 21:24
10/10 anonim válasza:
Esküvő lehetett a közelben és ott elengedték a lámpásokat.
Más is látott már ilyent, de kár, hogy nem mindegyik embernél van távcső, hogy megnézze az ilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!