Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés
Akik előttünk laktak itt (öreg házaspár) Meghalt az öreg bácsi. Ebben a házban. Mostanában fura dolgok történtek velem. Magától bekapcsolt a hifim. Magától Bekapcsolt többször is a tv és azután kikapcsolt. Mikor nem volt itthon senki vagy legalábbis a házban(csak én) akkor a függönyöm magától leesett 3szor is. És mintha érezném a jelenlétét. Fura zajok, kopogások tárgyak leesése. Tegnap éjjel éreztem hintha vki megfogná a hamlokom. Ááá már nagyon félek. szkeptikusok is írhatnak de bántó megjegyzést nem kérek. Köszi előlre is a válaszokat!
2011. júl. 11. 20:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva: igen, valószínűleg tényleg kísértettel van dolgod.
2011. júl. 17. 17:59
 12/29 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem a Jóska gyerek szórakozik veled. Vegyél egy üveg sót és szórd szét a lakásban. Aztán majd ha démon hangot hallasz, majd akkor fogod látni hogy a Jóska elakadt.
2011. júl. 17. 21:42
 13/29 anonim ***** válasza:
31%
Én vagyok a józsi a szomszédbó dehát tudod na mind1 szerintem ássá egy gödröt az ágyad köré vagy 20 méterest oszt belesik az a bolond Pista a másik szomszédba ugyanis szellemek nem léteznek csak az a hülye Pista.
2011. júl. 17. 21:44
 14/29 anonim ***** válasza:
9%
nem sajtbol van a hold
2011. júl. 17. 23:53
 15/29 skutaigergő ***** válasza:
Bántani nem bánt téged, csak ijesztő nem? Igazából nem érdemes elűzni akkor, ha nem csinál komolyabb problémát (jó, oké, megijedsz, de azon kívül?), hiszen lehet, majd valaki rosszabb tér be a helyére. Minden háznak, lakásnak, útnak, ösvénynek, stb... van legalább egy szelleme. Amíg Ő ott van, addig legalább kisebb a valószínűsége, hogy nincs másik.:) Amúgy meg hallja amit mondhatsz, megkérheted rá, hogy fogjon vissza magán. Egy idő után a legtöbben felfogják, hogy meghaltak.
2011. júl. 18. 06:02
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nemigazán hittem a szellemekben, de a 07-12 13:17 válasza után valahogy elkezdtem másként gondolkodni. :l Nagyon fura dolgok ezek!

Velünk is történt ilyen. Egyik reggel felébredtem, és amikor lementem a földszintre, anyu és a tesóm mondta, hogy az egyik dísztárgyunk egyszerűen "ledobta" magát a polcról. ezután nemsokkal telefonáltak, hogy egy idős, már régen beteg rokonunk meghalt. Nagyon furcsa dolgok ezek...

2011. júl. 18. 10:55
 17/29 anonim válasza:
Ne félj!! Nekem a papám halt meg december 1-jén a szülinapom december 3-án volt. 12 éves lettem akkor.anyukám 12 órázott reggel 6-tól este 6-ig . Mikor én felkeltem furcsa érzésem volt. A papám mindíg ilyenkor szokott megköszönteni a lakásban fűtöttünk tehát 19 fok volt én mégis megfagytam. Kimentem WC-re mire visszamentem az ágyba egy papír állt ot és egy szokásos táblacsoki amit tőle szoktam szülinapomra kapni .. Nagyon - nagyon megijedtem. A papíron az állt : Édes kicsi bogaram Boldog Boldog születésnapot kíván papa!!Mindíg vigyázok rád sajnos a betegségem miatt nem tudtam boltba menni és több ajándékot venni.Oké teltek a napok míg minden folyamatosan romlott el a gáz majdnem felrobbant a csap elromlott mindenhol egyszerre égett ki a lámpa és már nagyon félelmetes volt de anyának egész eddig mindíg 12 óráznia kellett . már nagyon agyon féltem egyedül mikor egyszer megjelent a papám abban a ruhában amibe utoljára láttam és ott tartottunk hogy elköltöztünk nem bírtuk tovább..
2011. júl. 18. 16:53
 18/29 anonim válasza:
0%

Én nem hiszek a szellemekben...

Az emberek szemükkel látnak, fülükkel hallanak, végtagjaikkal mozognak, és az agy a fő központ.. akkor hogyan lehet az ahogy egyesek állítják "a szellemek látnak minket,hallják amit mondunk, ledobálnak tárgyakat,tvket kapcsolgatnak.. stb"

És ha megkérdeznétek normális embereket, szellemekkel kapcsolatos élményeikről,az összes azt válaszolná hogy nem tapasztalt ilyet..

Mindennek meg van a saját magyarázata..

Sok-sok évvel ezelőtt a természeti jelenségeket se tudták mire vélni az emberek..

a villámlást istenük haragjának tartották, stb.

Amit nem tudtak meg magyarázni, azt másra fogták.

Te is így lehetsz a furcsa dolgokkal, pedig hogyha megvizsgálnád nem is tűnnének annyira furcsának.. elektronikai berendezéseknél sok minden okozhatja azt hogy ki-be kapcsol..(nem egy szellem szórakozik vele)

a függönyt lehet hogy rosszul tetted vissza és emiatt többször le is esett..

Szellemek nem léteznek, ez csak néhány ember kitalációja.

2011. júl. 18. 17:09
 19/29 anonim válasza:
Én hiszek bennük...például az is durva hogy a mamám 2x megálmodta azt h megfog halni valaki a családból. Ez durván hangzik, de egyszer azt álmodta h a papám testvérével vannak valami piacon..és szönyeget akarnak vásárolni de aztán papa tesója megszólalt hogy ő milyen koporsót akar majd...másnap reggel meghalt papám tesója. A másik a dédimmel volt. Mamám azt álmodta hogy felhívják őt h eltűnt az anyukája. Felriadt rá kb reggel 7kor, és akkor jött a telefon h meghalt a dédim. Ezek nagyon érdekes és durva dolgok épp ezért hiszek is bennük.
2011. júl. 18. 18:13
 20/29 anonim válasza:

Utolsó, az ilyen előfordul, de szerintem nincsen köze a szellemekhez.. ez csak megérzés.

Az én anyukám is álmodott meg dolgokat de nem tudom mi benne az igazság :)

2011. júl. 18. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!