Szellem van a házban?
Eddig nemigazán hittem a szellemekben, de a 07-12 13:17 válasza után valahogy elkezdtem másként gondolkodni. :l Nagyon fura dolgok ezek!
Velünk is történt ilyen. Egyik reggel felébredtem, és amikor lementem a földszintre, anyu és a tesóm mondta, hogy az egyik dísztárgyunk egyszerűen "ledobta" magát a polcról. ezután nemsokkal telefonáltak, hogy egy idős, már régen beteg rokonunk meghalt. Nagyon furcsa dolgok ezek...
Én nem hiszek a szellemekben...
Az emberek szemükkel látnak, fülükkel hallanak, végtagjaikkal mozognak, és az agy a fő központ.. akkor hogyan lehet az ahogy egyesek állítják "a szellemek látnak minket,hallják amit mondunk, ledobálnak tárgyakat,tvket kapcsolgatnak.. stb"
És ha megkérdeznétek normális embereket, szellemekkel kapcsolatos élményeikről,az összes azt válaszolná hogy nem tapasztalt ilyet..
Mindennek meg van a saját magyarázata..
Sok-sok évvel ezelőtt a természeti jelenségeket se tudták mire vélni az emberek..
a villámlást istenük haragjának tartották, stb.
Amit nem tudtak meg magyarázni, azt másra fogták.
Te is így lehetsz a furcsa dolgokkal, pedig hogyha megvizsgálnád nem is tűnnének annyira furcsának.. elektronikai berendezéseknél sok minden okozhatja azt hogy ki-be kapcsol..(nem egy szellem szórakozik vele)
a függönyt lehet hogy rosszul tetted vissza és emiatt többször le is esett..
Szellemek nem léteznek, ez csak néhány ember kitalációja.
Utolsó, az ilyen előfordul, de szerintem nincsen köze a szellemekhez.. ez csak megérzés.
Az én anyukám is álmodott meg dolgokat de nem tudom mi benne az igazság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!