Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttátok már az Alvilágot?

Láttátok már az Alvilágot?

Figyelt kérdés

ti már láttátok az alvilágot, és ha igen hogyan? vagy ha nem érdekel ez

Láttátok a mennyországot?

2011. júl. 11. 00:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Olyan jó, hogy mindenki biztosan állítja, hogy van túlvilág meg halál utáni élet :D érdekes, a halottak erről nem így vélekednek
2011. aug. 2. 16:14
 22/25 anonim ***** válasza:
utolso !!! A halottak nem igy mondjak mert meg nem jott vissza onnan senki !! En ismertem egy aszonyt isten nyugtassa akinek meghalt a ferje es az aszony almodott vele 2 xer is eloszor ra 1. 2 honapra es azt mondta neki hogy egy nagyon szep vilagban van es nagyon jo ott neki de meg otet nem viszi oda...es masodszor meg ra 3 evre es akkor meg azt hogy szedeloszkodjon mert kovetkezleg mikorr jon akkor vele mehet abba a szep vilagba ... az aszony elmeselte masnap rokonoknak ismeroseinek ... 2 hetre ra meghalt... semmi betegsege nem volt egeszseges volt megis egyik naprol a masikra meghalt...infartusa volt
2011. aug. 4. 22:56
 23/25 anonim ***** válasza:
az álom az a tudatalattija, nagyon izgatta agyban, hogy a férje hol lehet, mit csinálhat, álmában azt hallotta önmagától amit hallani akart. az meg hogy meghalt, azzal magyaráznám, hogy elhitte, hogy meg fog halni, és tényleg meg is halt, erre már számtalan eset volt, az emberi elme néha önmagára nézve is veszélyes
2011. aug. 7. 19:45
 24/25 anonim ***** válasza:

Megfordultam ott és megkínoztam pár lelket..

Üdv, Dean Winchester

2012. júl. 6. 00:16
 25/25 Lázár Szofia válasza:

Az "alvilágot" nen úgy kell elképzelni,hogy az üst körül rohangáló vasvillás ördögökell van tele,mint ahogy sokszor ábrázolják.Azt Isten dönti el,hogy ki hova jut pl.:

-Egy ember aki egész életében azt hiszi,hogy ő a valaki és egyedül akar mindent megoldani és egyedül irányítani annak számára Isten megadja amit akar: halála után örökre egyedül marad csak magára számíthat...

Ezt az Atyától hallottam ő mesélte.

(Elnézést az íráshibákért)

2016. máj. 29. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!