Láttátok már az Alvilágot?
Figyelt kérdés
ti már láttátok az alvilágot, és ha igen hogyan? vagy ha nem érdekel ez
Láttátok a mennyországot?
2011. júl. 11. 00:17
11/25 anonim válasza:
Kétszer is... Chuck Norrissal meg Bear Grillsel, Bear megetette velem az ott élőket, mert sok volt bennük a fehérje.
12/25 anonim válasza:
Persze, hogy láttam. Onnan írok.
Samael üzeni, hogy sz*pjátok le magatokat.
13/25 anonim válasza:
Én már kétszer is. Először még évekkel ezelőtt a Disney Herkules c. rajzfilmében. Pár hónapja meg a Titánok harca c. filmben. Az elsőben félelmetesebb volt.
14/25 anonim válasza:
Az alvilágot valamint a poklot magunknak teremtjuk...azt latod amit megerdemelsz..amit nem szeretnel....a menyorszag ugyan ez csak ott a jorol van szo.!
15/25 anonim válasza:
Javaslom megnézésre a Pokol kapui című dokumentumfilmet. Szerintem nagyon tartalmas és érdekes volt, egyszer érdemes beletekinteni.
Itt az első darabka, innen már el lehet igazodni:
16/25 anonim válasza:
En mar jartam az alvilagban!
Itt egy kep rola!: [link]
17/25 anonim válasza:
A poklot kábé úgy ismerem, hogy tűzben emésztődsz a végtelenségig
18/25 anonim válasza:
Nem láttam. Ilyen helyek nincsenek a földön. Ha többet akarsz megtudni, hogyan képzelik el a poklot és a mennyet ajánlom Dante Alighieri- Isteni színjáték című elbeszélő költeményét.
19/25 anonim válasza:
Persze hogy láttam már az alvilágot! Néha le is járok oda pecózni...
20/25 anonim válasza:
igen minden nap oda járok bicózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!