Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt az? Őrangyal?

Mi volt az? Őrangyal?

Figyelt kérdés
Tegnap eljött egy barátom hozzám, és este az alsóépületben beszélgettünk, és éjfél körül szóbajöttek a szellemek. Egyébként ő látó. Nekem még sosem látta az őrangyalomat, azt mondta. Kitalálta, hogy idézzünk szellemet, én nagy nehezen, de belementem. :D Na, és kerestünk lapot amire rá akartuk írni az ábécét, mikor találtunk, nyúltunk volna érte, és akkor hirtelen olyan 3 másodpercig hallottunk egy sikolyt a mellettünk lévő "szobából". A barátom azt mondta hogy ez egy jel lehetett, hogy ne idézzünk, lehet hogy az őrangyalom volt. Pár perccel utánna meglátta a szellemet, aki sikított. Nem tudta elmondani, hogy vajon ő-e az őrangyalom. Létezik szerintetek ilyen? Mi lehetett ez? Bocsi a regényért. :D
2011. júl. 5. 14:54
1 2
 11/18 anonim válasza:
én hiszek a szellemekben... az úrangyalokban nemnagyon.szerintem áthallatszódott a szomszéd udvarból vagy szobából ha panelba laktok. a barátod ha látta a szellemet sikítani..akkor lehet h bebeszélte magának és azthiszi tényleg látta pedig nem volt ott semmi.velem is volt már ilyen..még emlékszem is a képre ahogy látok egy fehér kicsikét átlátszó öregbácsit az erdőbe egy padnál.ez egy táborban volt és mielőtt láttam előtte mondták nekem hogy látták...énis akartam látni de lehetséges h emiatt csak bebeszéltem magamnak és valósnak tűnt.pedig lehet nemvolt az.:) a barátoddal is ez lehet. tanácsolom h ne idézzetek szellemet mert hallotam már olya igaz történetet hogy a házban ragadt...ha megidézed hogy küldöd vissza?nekem nem lenne merszem hozzá.:s
2011. júl. 5. 15:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Biztos h nem a szomszéd volt, és biztos h semmi ilyen. Hallottam hogy "onnan" jön!
2011. júl. 5. 16:48
 13/18 anonim ***** válasza:
De azt nem értem, hogy mért teszed idézőjelbe, mint az "onnan" szót..
2011. júl. 5. 18:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Mert az igazából nem egy szoba, csak ketté van felezve az alsóépület.
2011. júl. 5. 19:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Az odaátban is sikító haguk van az anygyaloknak. Pl. Castiel.
2011. júl. 7. 11:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert ráléptek a tökükre, azért van sikító hangjuk. Azmeg csak népbutítás.
2011. júl. 7. 13:24
 17/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én nem tudhatom mi vagy ki volt ott, de az 100%, hogy vannak magasabb rendű lények és igen is vigyáznak ránk. Még arra is aki nem hisz bennük. Ez van. Egyébként én sem hittem benne addig amíg nem "találkoztam" vele.
2011. júl. 8. 14:23
 18/18 phoenix9876 ***** válasza:
nem orangyal volt. Nem neveznem szellemnek sem. Szellemet akkor lehet csak megidezni, ha meg nem ment a tulvilagra, vagy a pokolba kerult karhozott szellemkent. Azok viszont gyakorlatilag demonok. Altalaban szellem es demonidezesnel egy vagy tobb demon jelenik meg. Angyalidezesnel pedig angyalok. Aki viszont idezget felelotlenul demonokat, nem tud angyalokat idezni. Az ismerosid gyanusithatoan fekete magiaval foglalkozik. Egy angyal soha sem sikolt.
2011. júl. 18. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!