Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem, démon, vagy mi lehet...

Szellem, démon, vagy mi lehet ez? Segíts!

Figyelt kérdés

Előre is ne haragudj, kicsit hosszú lesz..

2009. június 27-én kezdődött ez az egész..

Ha végig gondolom, hamarabb, mert nem szerettem a nagyszobában aludni, ezért áttettem a kicsibe az ágyam..

Tehát:

Ismerősök voltak nálam, egyikkel volt egy kisebb összetűzés.. Végül mindenki elment haza, késő volt, úgy éjjel 3 óra. Kiscicámért bementem a nagyszobába, mikoris egy "puffanást" hallottam, a cica nem csinálhatta és olyan volt, mintha a konyhából jött volna a hang..

Hát igen, az ablakból leesett a műanyag-cserepes virágom, de nem "rendesen"(az alátét fent maradt a párkányon és a cserép nem arrafelé állt, ahogy az akár várható lett volna, nem tudom jobban leírni..).. Az ablak nyitva volt, de nem lökhette be senki, mivel szúnyoghálóm van.. Kicsit megijedtem, de gondoltam, ok leesett, lehet a huzat..

Lefeküdtem -égett a lámpa- és a falon egyszercsak 3D-ben megjelent egy emberi arc féle(kiemelkedett a falból..)Egy szakállas ember fejéhez hasonlított.. néztem, kicsit felette pedig -szintén 3D-ben- egy régi korra emlékeztető palota terme jelent meg, ahol régi kori ruhákban voltak.. ugyan olyan volt, mint az arc, márványszoborhoz hasonló..

Elhívtam ismerősömet, aki szintén látta a fejet..

Azóta még 1x leesett egy cserép(kb 2 hétre utána), csukott ablak mellett, cicum nem lehetett, mert nem járt be a konyhába, csukom az ajtót. Eltelt x idő, ismerősöm pont nálam volt 1x csak kulcs-csörgés félét hallottunk az előszobából.. De nem az volt.. Volt a cicámnak egy csörgős labdája és nem találtam sehol.. Hát most meg lett, rajta volt a papucsomon.. Biztos a cica volt- gondoltuk.. De Ő az ágyon aludt..

Az eset óta hiába alszok bármennyit, sohasem tudom kipihenni magam, máshol meg 4 óra alvás után úgy ébredek, mintha kicseréltek volna..

Sólámpa és gyertya mellett alszok, sohasem sötétben.

Olyan, mintha szívná az energiám..

Szerinted mi lehet ez, mit tudnék tenni ellene?

Véleményed/ hozzászólásod előre is köszönöm. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült..

31/N

2011. júl. 2. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, annyiban nem értek egyet hogy én azt tapasztaltam hogy nem szabad velük kesztyűs kézzel bánni, rád akaszkodhatnak már csakazért is ha látják hogy gyenge vagy. Száműzni kell őket, meg kell mutatni hogy te vagy az Úr a Mester aki felett nem uralkodhat holmi testnélküli hulla. Úgy kell bánni velük mint a sz*rral. persze ez nem minden esetben igaz, vannak pozitív szellemek és Démonok akik tiszteletet érdemelnek.
2011. júl. 6. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Fisz :)

Attól függ mivel van dolga az embernek. Egyébként bármi is az, a tisztelet kijár neki:) Ha a kérdező megpróbálja a lélek tudomására hozni, hogy a tevékenysége őt zavarja, van esély rá, hogy megérti, nem is kevés. :) Gyakran pl azzal sincsenek tisztában, hogy hol vannak, sőt olyat is láttam már, aki azt sem tudta hogy ő gyakorlatilag halott. :) Igaz ez a halála után két perccel volt csak, de hirtelen halálnál előfordul ez gyakran. Kell nekik némi idő míg megértik, hogy mi a helyzet. Ha belegondolsz, te is lehet hogy megburulnál, ha váratlanul azt tapasztalod, hogy idegen helyen vagy, és rájössz hogy nem tudsz kommunikálni.

Parancsolni meg annak lehet aki erre pályázik direkt...

2011. júl. 6. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Akinek erősebb a lelke, az parancsolhat a gyengébb lelkeknek.

Az a szellem lehet hogy nem is kíséret, lehet hogy egy energiavámpír, már egy ideje zaklatja a kérdezőt tehát szerintem nagyon is tudja hol van.

2011. júl. 6. 14:46
 14/14 anonim válasza:
Szerintem menj el egy médiumhoz vagy egy hozzáértő szakemberhez.
2011. júl. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!