Szellem lehet vagy démon?
Én értelek ! Tudom mi ez. Nekem ugyan még nem sikerült idézni semmit, de nagyon sokat tudok a témában !
Ha neked sikerült, akkor jó úton jársz hogy legyen egy társad és szolgád. Figyelj ! Nem kell tőle semmi esetre félned, neked van tested neki meg nincsen, Ő fél tőled. Ilyenkor azt kell csinálni hogy valahogyan bele kell tenned egy palackba vagy dobozba. Valamilyen varázsigével pl, Panarcsolom menj be a palackba ! Ezek után már könnyű dolgod van mert sok mindent meg lehet vele csináltatni, csak be kell idomítani. Az idomításról bővebben itt olvashatsz http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1382..
Utolsónak:Ez nem dzyín és amúgysem az Aladinban vagyunk!
Kérdezűnek:Szerintem démon!Mivel a démon "szereti" inkább a tüzet!A szellem eleve "fagyos" azért érzel hideg szelet ha egy szellem el megy melleted.Aki meg nem hiszi az minek ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!