Van vagy nincs? ( szellem vagy démon? )
Az elmúlt 2 évben nagyon érdekes dolgok történtek velem.Nem hiszek a természetfeletti lényekben.Racionális ember vagyok.
Először csak azt kezdtem érezni, hogy követ valami.MINDIG csak sötétben tudtam elaludni, de most már nem merek.Egy idő után a vállam kopogtatta, majd a takarót is lehúzta.Nem bántott vagy ne ilyesmire gondoljatok, szerintem bosszantani akart.Hasonló vicces dolgai vannak.Egy üres pohár volt a kezemben, inni akartam menni a csaphoz, önkéntelenül meglendült a kezem és pofánöntöttem magam az üres pohárból.Forgószékem van a számítógépnél, azzal nagyon szeret játszani, volt, hogy velem együtt körbeforgatta.A konnektorból a számítógépem dugóját kihúzta, amikor sosem húzom ki és egyedül lakom...
NEM vagyok skizofrén.
Barátnőim és előzö párom sokat aludtak nálam, és a fogdosást rajtam kívül 3 ember érezte, nagynéném meg rémülten keltett fel egyik éjjel, hogy valami nézte álmában.Egy szót sem szóltam róla senkinek előtte miket tapasztaltam.
No kérem... én még mindig szkeptikus vagyok, valaki magyarázza meg nekem.Köszönöm
Nem is szellem nem is démon.
Nehéz megmagyarázni...
Csak egy (vagy több) Jó akaratu entitás, akik unatkoztak vagy úgy látták hogy túl racionális vagy és csak annyit akarnak, hogy lásd nem csak emberek vannak a földön hanám mások is akiket esetleg nem láthatsz.
Összefoglalva: Csak ki akarnak zökkenteni a mindennapokból hogy lásd ők is itt vannak.
HA van még kérdésed ezzel kapcsolatba írj nyugottan.
Üdv:Zimu
Bővebben....
Így most hirtelen nem tudok mit írni...
CSak hogy próbálj meg velük együtt élni és ne félj!
De ha van kérdésed nyugottan írj!
Üdv.: Zimu
első válaszoló:
Velem is volt ilyen hogy azt éreztem mintha valaki simogatna és még rajtam kívül ember is észrevette mikor nálam aludtak pedig előtte nem szóltam erről nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!