Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van vagy nincs? ( szellem...

Van vagy nincs? ( szellem vagy démon? )

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 évben nagyon érdekes dolgok történtek velem.Nem hiszek a természetfeletti lényekben.Racionális ember vagyok.

Először csak azt kezdtem érezni, hogy követ valami.MINDIG csak sötétben tudtam elaludni, de most már nem merek.Egy idő után a vállam kopogtatta, majd a takarót is lehúzta.Nem bántott vagy ne ilyesmire gondoljatok, szerintem bosszantani akart.Hasonló vicces dolgai vannak.Egy üres pohár volt a kezemben, inni akartam menni a csaphoz, önkéntelenül meglendült a kezem és pofánöntöttem magam az üres pohárból.Forgószékem van a számítógépnél, azzal nagyon szeret játszani, volt, hogy velem együtt körbeforgatta.A konnektorból a számítógépem dugóját kihúzta, amikor sosem húzom ki és egyedül lakom...

NEM vagyok skizofrén.

Barátnőim és előzö párom sokat aludtak nálam, és a fogdosást rajtam kívül 3 ember érezte, nagynéném meg rémülten keltett fel egyik éjjel, hogy valami nézte álmában.Egy szót sem szóltam róla senkinek előtte miket tapasztaltam.

No kérem... én még mindig szkeptikus vagyok, valaki magyarázza meg nekem.Köszönöm

2011. ápr. 28. 13:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Megmagyarázni nem tudom, de én is észleltem magam körül hasonló jelenségeket. Mégpedig a fogdosást, simogatást. Még akkor is simogat egy hideg kéz mikor a párommal együtt vagyunk. De van úgy hogy csak a combomat markolássza. Párom is érezte már a simogatást, furcsa borzongásnak mondja.
2011. ápr. 28. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Valami szellem lehet, talán egy gyerek. A kapcsolatot megpróbálta felvenni veled, vagy csak szórakozik? Azt javaslom próbájátok meg tudatni vele hogy ezt nem komáljátok. Ha pedig nem érdekli, próbájatok meg hangfelvevövel tárgyalni vele. Még valami. Rossz vagy jó indulatúnak érzitek? Ha rossznak akkor jöhet a pap, meg a szenteltvíz.
2011. ápr. 28. 15:12
 3/12 Nesi81 ***** válasza:
Ezek után hogy vagy még racionális?????
2011. ápr. 28. 18:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem is szellem nem is démon.

Nehéz megmagyarázni...

Csak egy (vagy több) Jó akaratu entitás, akik unatkoztak vagy úgy látták hogy túl racionális vagy és csak annyit akarnak, hogy lásd nem csak emberek vannak a földön hanám mások is akiket esetleg nem láthatsz.

Összefoglalva: Csak ki akarnak zökkenteni a mindennapokból hogy lásd ők is itt vannak.

HA van még kérdésed ezzel kapcsolatba írj nyugottan.

Üdv:Zimu

2011. ápr. 28. 20:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves Zimu, több kommented olvastam már hasonló témákban, érdekelne bővebben a véleményed.
2011. ápr. 29. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Bővebben....

Így most hirtelen nem tudok mit írni...

CSak hogy próbálj meg velük együtt élni és ne félj!

De ha van kérdésed nyugottan írj!

Üdv.: Zimu

2011. máj. 1. 18:26
 7/12 anonim ***** válasza:
komolyan ha ezeket olvasom én már félek... ilyesmiket sose tapasztaltam. de ha nem csinál(nak) többet mint ezeket, akkor nem lehet(nek) rossz indulatúak. bár én félnék :D
2011. máj. 2. 20:48
 8/12 A kérdező kommentje:
A leglényegesebbet kifelejtettem.A macskám miatt kezdtem el félni... Régebben is be tudtam határolni a szoba mely részéről érzem azt a valamit.Meghozták a cicust. Pár napra rá éreztem, hogy valami a bal sarokból figyel.Macsek hirtelen arra fordult, és mint aki megveszett elkezdett fújni, bámult mereven a sarokba és földre lapulva hátrált.Bemenekült a zuhanykabinba, alig tudtam kiszedni onnan.Azóta nem tudom magamról levakarni.Jön utánam mint egy pincsikutya.Néha játszik még ilyet, de nem ennyiredurván.Csak néz, néz, felnyávog... ilyenkor szoktam arrébb tessékelni... frászt kapok tőle..
2011. máj. 4. 08:08
 9/12 anonim ***** válasza:

első válaszoló:

Velem is volt ilyen hogy azt éreztem mintha valaki simogatna és még rajtam kívül ember is észrevette mikor nálam aludtak pedig előtte nem szóltam erről nekik.

2011. máj. 4. 17:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha ragaszkodsz a racionális magyarázathoz,ám legyen.Van egy poltergeist nevű jelenség,amit tudatalattink akkor produkál,ha súlyos megoldatlan problémája van valakinek,és ez traumaként nehezedik rá.Ezt a megnyilvánulást "kopogó szellemként"ismerik.A probléma megoldásával a jelenség megszűnik.
2011. máj. 7. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!