Furán viselkedik a macskám. Lehetséges, hogy Szellem vagy démon kísért egy állatot?
A macskák olyanok mint a kisgyerekek. sokkal több mindent látnak, mint mi azt el tudnánk képzelni.
De amíg semmi konkrét nem történik addig ne aggódj miatta.
Érdekes...Velem is történt már ilyen eset! Nálunk a 8 hónapos tacskóm viselkedett nagyon furcsán amikor csak ketten voltunk otthon.Nagy volt a csönd én gépesztem ő meg körülöttem szimatolgatott a földön és észrevettem, h meredten a falat bámulja.Teljesen ki kelt magából és ugatni kezdte a falat a hátán is felállt a szőr nyüszített és nem tudott lenyugodni.
nagyon megijedtem én is...felkaptam a kutyát haza se mentünk még barátom meg nem érkezett.Elmeséltem neki a dolgot ő csak nevetett, h biztos képzelődtem.Pedig nem!Azóta nem volt ilyen, de rettegek egyedül lenni és inkább átmegyek a szomszédba vagy kimegyünk sétálni a kutyával...
Köszönöm a válaszokat .Velem,ilyen esetek nem gyakran történnek szerencsére.(néha zajok éjszaka,harmonika ajtó megreccsen szélcsenben,ritkán felriadok fura érzéssel-persze ezeket nem tekintem ilyen komoly esetnek)
Állatorvos remélem megoldja akkor ezt,sajnos nemsokat tudok erről az idegrendszeri dolgokról.Az biztos,hogy ilyen ijjedséget(mondhatni halálfélelmet) még nem láttam a szemében.Ha lesz vmi esetleg megirom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!