Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem, démon, vagy mi lehet...

Szellem, démon, vagy mi lehet ez? Segíts!

Figyelt kérdés

Előre is ne haragudj, kicsit hosszú lesz..

2009. június 27-én kezdődött ez az egész..

Ha végig gondolom, hamarabb, mert nem szerettem a nagyszobában aludni, ezért áttettem a kicsibe az ágyam..

Tehát:

Ismerősök voltak nálam, egyikkel volt egy kisebb összetűzés.. Végül mindenki elment haza, késő volt, úgy éjjel 3 óra. Kiscicámért bementem a nagyszobába, mikoris egy "puffanást" hallottam, a cica nem csinálhatta és olyan volt, mintha a konyhából jött volna a hang..

Hát igen, az ablakból leesett a műanyag-cserepes virágom, de nem "rendesen"(az alátét fent maradt a párkányon és a cserép nem arrafelé állt, ahogy az akár várható lett volna, nem tudom jobban leírni..).. Az ablak nyitva volt, de nem lökhette be senki, mivel szúnyoghálóm van.. Kicsit megijedtem, de gondoltam, ok leesett, lehet a huzat..

Lefeküdtem -égett a lámpa- és a falon egyszercsak 3D-ben megjelent egy emberi arc féle(kiemelkedett a falból..)Egy szakállas ember fejéhez hasonlított.. néztem, kicsit felette pedig -szintén 3D-ben- egy régi korra emlékeztető palota terme jelent meg, ahol régi kori ruhákban voltak.. ugyan olyan volt, mint az arc, márványszoborhoz hasonló..

Elhívtam ismerősömet, aki szintén látta a fejet..

Azóta még 1x leesett egy cserép(kb 2 hétre utána), csukott ablak mellett, cicum nem lehetett, mert nem járt be a konyhába, csukom az ajtót. Eltelt x idő, ismerősöm pont nálam volt 1x csak kulcs-csörgés félét hallottunk az előszobából.. De nem az volt.. Volt a cicámnak egy csörgős labdája és nem találtam sehol.. Hát most meg lett, rajta volt a papucsomon.. Biztos a cica volt- gondoltuk.. De Ő az ágyon aludt..

Az eset óta hiába alszok bármennyit, sohasem tudom kipihenni magam, máshol meg 4 óra alvás után úgy ébredek, mintha kicseréltek volna..

Sólámpa és gyertya mellett alszok, sohasem sötétben.

Olyan, mintha szívná az energiám..

Szerinted mi lehet ez, mit tudnék tenni ellene?

Véleményed/ hozzászólásod előre is köszönöm. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült..

31/N

2011. júl. 2. 19:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem ártana leállni a meszkalinnal.
2011. júl. 2. 19:17
 2/14 anonim válasza:
77%
Nem tudom hol laksz, de lehet, hogy meghalt abban a házban valaki, vagy azon a területen,és a negatív energia ott maradt. A keresztény vallás szerint csak démon lehet, mert amikor meghalsz, rögtön kiderül, hogy a mennyországba, vagy a pokolba, esetleg a tisztítótűzbe kerülsz- de ebből csak a mennyországba mehetsz- persze ez lelki állapot és nem hely. Ebben az értelemben ami megjelent, démon volt. Nem halt meg valakid mostanában? Egy családtagom tapasztalt hasonló jelenséget, mikor az édesapja hunyt el.
2011. júl. 2. 19:23
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
szerintem tökre lehetséges, hogy van ott valami... költözz el onnan és ha folytatódik akkor rád van szállva az a szellem
2011. júl. 2. 19:23
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Az teljesen biztos hogy nem Démon volt, egy Démonnak nincsen arra ideje hogy veled szórakozzon meg hogy cserepeket lökdössön le. A Démonok amúgy sem rosszindulatú vagy gonosz entitások ahogy a kereszténység próbálja elhitetni ezt velünk.

Valószínűleg egy kísértet (a kísértet és szellem nem ugyanaz) vagy egy emlék maradvány de ahhoz túl intenzívek a jelenések.

Az otthonodról tudnál bővebb infót adni? Az segítene. Persze nem címre vagy hasonlóra gondolok.:D

2011. júl. 2. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Talán azzal a személlyel került be hozzád valami, aki az említett estén nálad járt, talán amelyikkel az összevitatkozás volt.Foglalkozik hasonló témákkal?

Valóban sok energiára van szüksége ahhoz, hogy ilyen jelenségeket produkáljon.Ezt nyerheti tőled.

2011. júl. 2. 20:54
 6/14 Jaewy ***** válasza:
50%

A Démont 100%-ra kizárhatod. Egy Démon ilyenre nem képes hogy 3D-s "illúziókat" hozzon létre a falból, sőt erre tudomásom szerint semmilyen természet feletti lény nem képes (úgyhogy furcsa, 10év alatt ilyenről még sosem hallottam)

A szellemek szokták általában mutogatni magukat, na de nem ilyen formában.

Más dologra pedig nem gyanakodnék, csak ha esetleg...Áhh ebbe ne menjünk bele. Szóval ez egy furcsa szellem + poltergeist jelenség combózva. Próbáld meg szerintem felvenni vele a kapcsolatot, de csak óvatosan, tiszta elmével.

Üdv. Jaewy

2011. júl. 3. 16:07
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem szellem,mert azok szokták szívni az energiádat!

Valószínű hogy a háthoz tapadt,mert nem követ(Nem szedted föl temetőben,meg más helyeken!)!Tehát a ház lakója halt meg vagy stb.!

Szerintem költözz!!!!

Mióta laksz ott?

Kell infó akkor tudunk segíteni!

2011. júl. 3. 18:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Hívj valakit aki ért hozzá hogy elküldjétek onnan.
2011. júl. 3. 23:46
 9/14 anonim válasza:

A fej látványa mennyi ideig tartott? Pislogtál közben? Nekem szokott olyan lenni, hogy felkelek és látok valamit (pl egy bálnát, vagy egy hintát) és pislogok párat és általában 3-5 másodperc alatt eltűnik. Az okozza hogy még félig alszom és képzelődök, és ez erős mivel nemrég ébredtem fel. Remélem érthető voltam.

Üdv. 15/f

2011. júl. 4. 23:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne égess gyertyát, egyébként is veszélyes mellette aludni. Ha energiára pályázik, akkor a gyertyával is csak őt "eteted". Kérd meg, hogy távozzon, mondd el hogy zavar a jelenléte. Hülyén fogod érezni magad közben, de egy próbát megér. :) Valamikor nem is tudnak róla, hogy gondot okoz a jelenlétük. Szóval nem érdemes mindjárt durváskodni. Félned nem kell, szerintem is egy ottragadt lélek, aki össze van zavarodva. ( tárgyakat pl legtöbbször emiatt pakolnak, mozgatnak, mert nem értik hogy miért van ott.) Ahogy te sem érzékeled folyamatosan az ő jelenlétét, úgy ez rá is igaz. Amúgy cicád már kezelhetetlen lenne, ha a "bérlődnek" rossz szándéka lenne. :) Szóval nyugi, mondd el neki mi zavar, és lehet már ettől meg fog oldódni a szitu. :)
2011. júl. 6. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!