Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van az, hogy egyre...

Miért van az, hogy egyre kevesebben hisznek a szellemekben?

Figyelt kérdés
Léteznek!
2011. jún. 22. 15:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
De akkor se létezik... Mesélj már nekem egy olyan sztorit ami nem abból áll hogy homályos alakokat lehet látni és megy a sikoltozás vagy a menekülés...
2011. júl. 5. 22:53
 32/46 anonim ***** válasza:
sok ember hisz bennük csak nem mindenki mondja ezt el másoknak mert a sok idióta pÖcs egyből hülyének nézi a másikat... szóval ilyen gyökerekkel ne foglalkozz:)))
2011. júl. 5. 23:24
 33/46 anonim válasza:
47%

Régebben én is hittem az ilyenekben mert a szomszédasszony elhitette velem de ezeknek semmi valóságalapja hiszen egyáltalán honnan származhatnak? Mi emberek csak bőr , hús ,vér vagyunk és a szív is azért indul be mert az agy elektromos hullámokat bocsájt ki és nem pedig a lelkünk miatt ami később kiszáll belőlünk és szellemmé változik :) Csak az emberek találnak ki ilyeneket mert nagy az agyunk és isteneket és egyéb lényeket kreálunk. A csirke miért nem kreál isteneket? Mert az evolúciónál nem érte el azt a szintet.

1 szó mint 100 és realista vagyok és 1 bizonyíték nincs rájuk.

2011. júl. 5. 23:49
 34/46 Nesi81 ***** válasza:
Örökké lesznek szkeptikusok, meg hívők. Ha valaki váltig állítja magáról hogy Ő racionalista, akkor azon az sem fog változtatni ha saját maga tapasztal esetleg. Csak az a különbség, hogy Ők hülyének nézik azt,aki másként gondolkodik mint ők. Felesleges velük foglalkozni, vitatkozni ezen a témán...és sem a fotók, videók, meg hangrögzítések sem bizonyítékok nekik. Ez van. -én csak mosolygok a tudatlanokon. Amit nem tudsz, az nem fáj :)
2011. júl. 6. 00:00
 35/46 anonim ***** válasza:

Szerintem azért:

1. Gyökér dolog szellemet idézni, én se bírnám, ha egy szellem nem hagyna aludni, takarítani, vagy kenyeret kenni.

2. Mert kit érdekel?

Most ha vannak akkor ugyanaz történik mint ha nincsenek. Ha vannak, /amit sem megerősíteni, és cáfolni sem tudok, és senki sem tudja előttem bizonyítani vagy cáfolni a létüket, mert csak a szubjektív baromsággal jönnének./ akkor legyenek, olyanok, mint az idegenek, vagy mint az állatok, ha nem cseszegeted akkor ő sem cseszeget téged. Meg minek ijesztgessen kap érte pénzt, vagy akkor örül. Nem ésszerű, ha engem valamelyik ijesztegetne és bele halnék, az lenne az első, hogy megkeresném az alternatív szellem világban, ami taknyot hagy falon átkeléskor, és úgy száj barúgnám, hogy utána fog nélkül huhogna.

3 A LEGNYOMÓSABB ÉRVEM!

MINEK HIGGYEK A SZELLEMEKBEN MI LESZ AKKOR? A túlvilágban hiszek, de ez a jajgatás, ajtócsapkodás, és jujde kamerába nézés eléggé boozis.

2011. júl. 6. 01:09
 36/46 anonim ***** válasza:

Üdv. mindenkinek!

Hűűűű... ezeket végigolvasni, az egyik ilyen a másik olyan...

na tehát, a szellemeknél nem az a lényeg hogy hiszel-e benne vagy sem, hanem az hogy elfogadod-e a létezésüket vagy sem.

ne várjátok eretnekek hogy megjelenjen előtetetek egy szellem és elmondja hogy mond már meg Joe bácsinak hogy a kis szekrény aljában van a betétkönyv...

mint tudni illik, a kisgyerekek 3-5 éves korukban vesztik el azon képességüket, hogy a szellemekkel kapcsolatba tudjanak lépni. ÉS MIÉRT? mert anyuci se meg apuci se látja őket és azt mondják, hogy ilyenek nem léteznek.

amúgy meg akik szellemekkel képesek kapcsolatba lépni vagy álmok útján teszik vagy jelenések útján. ők a MÉDIUMOK

mára ennyit majd még ha kell magyarázok nektek

Fritz666

2011. júl. 6. 08:10
 37/46 anonim válasza:
nem léteznek.. ez olyan mint a jeti meg az ufók xD
2011. júl. 6. 11:05
 38/46 anonim válasza:
ufók léteznek...Ha csak felnézel az égre rengeteg csillagot látsz , naprendszereket. Valamelyik naprendszerbe bíztos van élet...Persze a csészealj nagy hülyeség mivel olyanformával sohase lenne képes repülni.
2011. júl. 6. 11:18
 39/46 anonim ***** válasza:
Imádom a badarságokat hadováló önjelölt szellemprofokat.
2011. júl. 6. 12:49
 40/46 anonim ***** válasza:

ufók lehet hogy léteznek, de azok biztos, hogy nem olyan lények, amik a mesékben is vannak. Valamelyik bolygón kehet, hogy van élet, de ott akár ugyanolyan emberek is élhetnek, mint mi.

Csak még nem találtunk rájuk, és ők se ránk :D

A szellemek meg nem tudom, hogy léteznek-e, de én félek tőlük

2011. júl. 6. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!