Miért van az, hogy egyre kevesebben hisznek a szellemekben?
Ez ember függő. Hogy én hiszek-e vagy nem ez olyan fifti- fifti. Ha léteznek akkor azért vna hogy a legtöbb ember nem hisz bennük mivel sok a kamu.. így ha van ami igaz is már azt se fogja senki én sem elhinni mert annyi a kamu,a photoshop,videótechknika és képzelgés. Énsi ha épp hallok valami szellem dolgot akkor kezdek hinni,de aztán meg mondom ah hülyeség.Én eddog barátom történetében keresem az igazságot. Ismerem annyira hogy tudjam nem felvágós és túlzós,hazudós. Én vagyok az aki a függönymozgástól is sikít :D ő nem,nem fél az ilyenektől de akkor félt,. Vele 1x történt valami de ő sem biztos benne hogy álom volt vagy sem. Ha érdekel a sztori,úgyvolt aludni próbált..és hangot hallott messziről(nemtudom hogy már mit de nem a tipikus hörgést mint filmekben -.-)talán szuszogást és egyre közelebb . a lényeg az volt hogy egy fekete fiút látott za ágya mellett,hogy az arcát látta-e vagy hogy értve volt sötét én nem emlékszem a beszámolóra pontosan.
De ő hirtelen gy fejezte ki hgoy megijedt hogy ellökte,de viszont ha szellem hogy löki el?,, na mdinegy és az ágy alatt tarja a ,,lándzsáját,, mert így érzi magát biztonságban :D és elővette,de mire visszafordult volna nem volt ott senki..ekkor felébredt. Mintha álom lett volna de valóságos volt. Le volt izzadva és a lándzsája nem volt a helyén... Azóta se tudjuk hogy ez álom volt vagy mi. De azóta hála isten nem volt ilyen. AMióta én ismerem azóta nem volt semmi bár volt 1x hogy a lándsza ismételten nem volt a helyén..én nem értem h annak van-e ehhez köze. hazajöttünk és nem ott volt.. Ő állította mikor megismertük egymást hogy vannak szellemek sőt hogy náluk van/vannak .. mondom ne csináld..és mondta hogyha neki nem hiszem el kérdezzem meg a az egész családot.. és meg is kérdeztem és mindenki alátámasztotta hogy náluk vannak mondom jól van ...egy idő után már pisilni se mertem elmenni :Đ annyira paráztam főleg egy hajnali WC. és utánna ki és csodás volt hogy tesója mondta h náluk a villanyt baszogatja.. ahogy wcre mentem villogott a fény.. ahogy kijöttem már nem.. Nem kicsit ijedtem meg. Persze lehet az áram is de akkor is nagyon ijesztő volt :S Aztán ez a félelmem nagyon nagy lett,hiába mondta h nem bántanak mondom jah.. és mivel egyedül is aludtam már ott most már azt mondja nincsenek.. mondom érdekes.. azóta tagadja ,gondolom vagy hogy én ne féljek vagy rájött hogy csak beképzelte,viszont az ágy mellett lévőkisfiút azt nem.. állítólag ő fogósabb az ilyen dolgokra,de bonyolult mert neki egy úgynevezett komplett Angyala is vna de ez más téma,vagy csak mi hívjuk így :) egy nagyon különleges csaj még szeritem is :S ijesztő mindenki gondol amit akar az igazság úgyse derül ki soha ,, 51-es körzetről se tudunk semmit pl.. mindig lesznek akik hisznek benne és akik nem.
tegnapelőtt 00:10 vagyok
hány éves vagy? és miért félsz?
eléggé kíváncsi vagyok,de akkor nem "zaklatlak" ezzel
de szerintem nincs mitől félned :)
alapjáraton én is fosok a szellemektől xd
1. azért mert nem léteznek
2. egyre több "fan" akarja bebizonyíti,hogy léteznek ezért hülye videókat csinálnak. Ezért sok olyanokat is "elrettentenek" az egésztől akik eddig hittek benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!