Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért van az, hogy egyre...

Miért van az, hogy egyre kevesebben hisznek a szellemekben?

Figyelt kérdés
Léteznek!
2011. jún. 22. 15:29
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

15:40:honnan tudod,hogy nem láttam szellemet?Láttam már.

És mi az,hogy ez nem középkor?Csak a középkorban szabadott bennük hinni?A nácik még a mágikus kövekben és Atllantiszban is hittek,pedig ők akkor voltak majdnem olyan fejlettek mint most mi.

2011. jún. 22. 17:12
 12/46 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy léteznek-e, mert én még nem láttam egyet se, de a Szellemekkel suttogót remélem nem felejtem el ma megnézni :)
2011. jún. 22. 17:24
 13/46 anonim válasza:
72%
én ha szellem lennék tuti hogy foci pályára mennék mindig, meccset nézni! ja és tuti hogy Natalie Portman-t nézném mindig zuhanyzás közben, persze csak ha nem meccsen vagyok. :)))
2011. jún. 22. 18:08
 14/46 anonim ***** válasza:
Kérdező:ciki,elárultad magad. :'DDD A szellemeket NEM lehet látni,ugyanis nincs testük,nem anyagból állnak.(Egyébként szerintem akkor sem léteznek,de hát ha léteznek is akkor is ilyen rezgés mértékű a létezésük.)
2011. jún. 22. 18:11
 15/46 A kérdező kommentje:
Utolsó,miből gondolod,hogy nem lehet látni őket?Bejött egy szellem a szobádba és leírta neked a papírra ezt?Elmeséljem azt,amikor én láttam?
2011. jún. 22. 19:08
 16/46 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki a Szellemekkel suttogót akarja nézni =)

Én kíváncsi vagyok rá :)

Elmeséled?

2011. jún. 22. 19:31
 17/46 anonim ***** válasza:
mármint azt, amikor Te láttál szellemet? :)
2011. jún. 22. 19:31
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Én nem láttam, semmi szellemközeli élményem nem volt. De egy ismerősömnek sok. Nagyon sok. Felvételek. Képek.

Amúgy a többieknek:

Ha szembe jön veled egy emberke, annak látod pl az agyát? Nem. De attól még tudod, hogy van. Akkor ennyi erővel szellem is létezhet, attól még, hogy nem látod.

Oké, értem én, hogy "De hát azt a tudomány alátámasztja", de egyes esetekben a tudomány kevés. A rákos, vagy az ilyen hiperszuperritka betegségeknél az orvosok miért nem gyógyítják meg a beteget? Mert nem olyan fejlett a tudomány. Talán (TALÁN!) ahoz is kevés, hogy kimutassák/lefilmezzék/stb. a szellemeket. De ettől még lehet (LEHET!), hogy léteznek. Ugyanúgy mint azok a bizonyos betegségek.

Ez az én véleményem.

2011. jún. 22. 19:36
 19/46 anonim ***** válasza:
Amúgy barátnőm a nagyanyjánál aludt, és éjszaka kellős közepén a semmiből felébredt a kb. 2 éves öccse, és elkezdett ordítani, meg sírni, hogy ő itt egy percet se marad tovább, azonnal haza akar menni, és mutogatott valahova, hogy ott egy szellem.
2011. jún. 22. 19:45
 20/46 anonim ***** válasza:
Az emberek által kreált szellemekben, mint természetfeletti lényekben, nem hiszek, mert nincsenek. Ezeket csak az emberek találták ki. Mármint azokat a bizonyos fehér, félig átlátszó, többnyire elmosódott emberformájú izéket. Viszont a szellemben, mint olyan, amit az emberek ált. léleknek hívnak, talán hiszek. Lehet hogy vannak ilyesmi lények, de hogy nem olyanok, mint a lepedős emberkék, az biztos. És nem ebben a síkban járkálnak, ha vannak. Akkor pedig már nem is láthatjuk, és nem is érzékelhetjük őket...
2011. jún. 22. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!