Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szkeptikusok! Erről mit...

Szkeptikusok! Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondjátok, hogy semmi bizonyíték nincs a szellemek létezésére. Ez lehet, hogy így van. Én se nagyon hiszek a szellemekben, de nem ítélem el azokat, akik hisznek bennük. Most, légyszíves, úgy álljatok hozzá, az írásomhoz, hogy minden racionális magyarázatot, hagytok, és úgy gondolkodtok, mint most én. Szóval: Mi van, ha a gyerekek látják a szellemeket? Erre, van bizonyíték: A rengeteg beszámoló, a családokban levő történetek.(a kisfiú lát egy "bácsit", és egy dolgot néz ahol, nincs semmi, a baba, nevet, játszik valakivel, aki nincs is ott stb.) És lehet, hogy ez a képesség néhány gyereknél megmarad ez a képesség. Ők azok akik ideírják a (normális!) szellemtörténeteiket,( nem az Indigó gyerek, horoszkóp, ördög stb.)és nem hisz nekik senki. Ha ezt vesszük alapon, akkor, a szkeptikusok, alapból nem láthatják a szellemeket, mert nem maradt meg bennük ez a képesség.(persze, nem egy szkeptikust láttam, akár ezen az oldalon is, akinek teljesen megváltozott a véleménye)Az interneten keringő történetek 90%-a kamu, és sokat bebeszélnek maguknak az emberek. De gondoljunk bele, több tízezer beszámoló van. És nem csak komolytalanok. Szerintetek lehetséges, hogy így sem léteznek szellemek? Szerintetek, mindegyiket, bemesélik maguknak, és mindegyikre van ésszerű magyarázat? Ennek, nagyon kicsi az esélye. Ti hogy vélekedtek erről? Tényleg ezt hiszitek? (nem vádaskodok, csak kíváncsiskodok):)
2011. jún. 22. 09:26
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta itt, hogy ez bizonyított. Én csak azt mondtam, hogy tegyük fel. Ha végig olvastad volna a kérdés, akkor tudnád. És azt se mondtam, hogy minden gyerek látja őket.
2011. szept. 6. 21:48
 42/47 anonim ***** válasza:

"Szóval: Mi van, ha a gyerekek látják a szellemeket? Erre, van bizonyíték: A rengeteg beszámoló, a családokban levő történetek.(a kisfiú lát egy "bácsit", és egy dolgot néz ahol, nincs semmi, a baba, nevet, játszik valakivel, aki nincs is ott stb.)"

Azt hiszem elég ezt kiemelnem... Te magad mondtad, hogy ez bizonyítja, pedig nagyon nem...

2011. szept. 6. 22:01
 43/47 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul fogalmaztam. Nem erre gondoltam, hanem, hogy rengeteg történet, stb. van erről. Természetesen, nincs semmi kézzelfogható, vagy készpénznek vehető bizonyíték. Csak azok számára, akikkel ezek "megtörténtek". És pont erről szól a kérdés, hogy ennyi milliónyi beszámoló, videó, kép, interjút látván, vannak, olyan emberek, akik, még ezután sem képesek, még csak elgondolkodni sem ezeken a dolgokon. Hanem, elvből azt mondják, hogy akikkel ezek megtörténtek, azok idióták, vagy betegek stb.
2011. szept. 7. 13:58
 44/47 anonim ***** válasza:

Rengeteg az idióta ember, így kicsit se kizárható, hogy azok :)

Mondtam, bizonyíték és elhiszem.

2011. szept. 7. 14:24
 45/47 anonim ***** válasza:
Konkretan milyen bizonyitekot hinnel el utolso?
2011. szept. 7. 14:38
 46/47 A kérdező kommentje:
OK ez a te véleményed. Én is hasonlóképpen gondolkodok, csak nem ennyire szkeptikusan. Mindegy. :) És mi a véleményed a börtönös sztorimról?
2011. szept. 7. 14:39
 47/47 A kérdező kommentje:
Mármint ez a 14:24-esnek szólt.:D
2011. szept. 7. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!