Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szkeptikusok! Erről mit...

Szkeptikusok! Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondjátok, hogy semmi bizonyíték nincs a szellemek létezésére. Ez lehet, hogy így van. Én se nagyon hiszek a szellemekben, de nem ítélem el azokat, akik hisznek bennük. Most, légyszíves, úgy álljatok hozzá, az írásomhoz, hogy minden racionális magyarázatot, hagytok, és úgy gondolkodtok, mint most én. Szóval: Mi van, ha a gyerekek látják a szellemeket? Erre, van bizonyíték: A rengeteg beszámoló, a családokban levő történetek.(a kisfiú lát egy "bácsit", és egy dolgot néz ahol, nincs semmi, a baba, nevet, játszik valakivel, aki nincs is ott stb.) És lehet, hogy ez a képesség néhány gyereknél megmarad ez a képesség. Ők azok akik ideírják a (normális!) szellemtörténeteiket,( nem az Indigó gyerek, horoszkóp, ördög stb.)és nem hisz nekik senki. Ha ezt vesszük alapon, akkor, a szkeptikusok, alapból nem láthatják a szellemeket, mert nem maradt meg bennük ez a képesség.(persze, nem egy szkeptikust láttam, akár ezen az oldalon is, akinek teljesen megváltozott a véleménye)Az interneten keringő történetek 90%-a kamu, és sokat bebeszélnek maguknak az emberek. De gondoljunk bele, több tízezer beszámoló van. És nem csak komolytalanok. Szerintetek lehetséges, hogy így sem léteznek szellemek? Szerintetek, mindegyiket, bemesélik maguknak, és mindegyikre van ésszerű magyarázat? Ennek, nagyon kicsi az esélye. Ti hogy vélekedtek erről? Tényleg ezt hiszitek? (nem vádaskodok, csak kíváncsiskodok):)
2011. jún. 22. 09:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
De, nagyon is értem a kérdést. Pár youtubeos videó, meg pár rémtörténet, és azonnal léteznek szellemek meg anyámkínjaplüssmajmai. Az emberi hülyeség határtalan.
2011. jún. 22. 20:54
 22/47 Laci31 válasza:
A gyerekek azért látnak ilyesmit, mert még közel állnak a szellemvilághoz. Nem kell hozzá bregyósnak lenni, hogy valaki tudja létezik, van. És nem fogjátok hallani ezeket az igazi és valós történeteket, mert ezeket a történeteket eltitkolják azok akik átélik hogy ne nézzék őket bregyósnak, ahogy én is. Ti csak azokról fogtok tudni amit kitalálnak emberek, és nem fogjátok megkülönböztetni a valóstól, amit azok mondanak el, akik tényleg tapasztalták. Tehát mindenki akkor fog hinni benne, ha már találkozik ilyesmivel.
2011. jún. 23. 10:59
 23/47 A kérdező kommentje:
Ha érted a kérdést, akkor lehetne értelmesen is válaszolni. Mondok egy példát, csak a te kedvedért.: "Én nem hiszek, bennük, mert pár youtube-os videó, meg rémtörténet, nem fog meggyőzni engem, mert hiszem ha látom típusú ember vagyok." Látod, lehet nem paraszt módra is válaszolni. Gyakorolgasd kicsit, aztán, ha akarsz adhatsz egy értelmes választ is. A többieknek köszönöm a választ. Jöhetnek még. :)
2011. jún. 23. 11:35
 24/47 anonim ***** válasza:
11%

Az eltitkolásos dologgal jól megmondta az előző válaszoló.

Mindennel ez a helyzet, ami kiszivárgott, de mégsem képesek

bizonyítani őket.

Nyomorék kormányok művei mind, mind a földönkívüli ügyek, vagy a szellemesdik.

Rohadt összeesküvés elmélet az egész.

Zombieland, jó elnevezése lenne a new world ordernek.

2011. jún. 23. 15:46
 25/47 anonim ***** válasza:
A szellem már önmagában egy ellentmondásos fogalom. A szemünk a tárgyakról visszavert fénysugarakat érzékeli. Egy anyagtalan valami mégis hogyan verne vissza különböző színű (értsd hullámhosszú) fénysugarakat? Ha valamit láttál az azt jelenti, hogy az a valami fényt vert vissza a szemedbe, vagyis nem lehetett egy anyagtalan valami. Ugyanez a hallással. Azért hallunk, mert valami anyagi dolog megrezegteti a levegőt, nyomáskülönbséget hoz létre. Mégis hogy tenné meg ezt egy anyagtalan valami? Hogyan hat egy anyagtalan az anyagira? Ezért még csak nincs is értelme annak a fogalomnak, hogy szellem. Ha csak nem akarja valaki másképp definiálni.
2011. jún. 23. 16:33
 26/47 anonim ***** válasza:

Jó, akkor hogy a kicsi lelked nehogy megsérüljön:

én nem vagyok olyan hülye hogy bedőljek az idióta youtubeos eldöntöm a kanalat szellem volt videóknak. ja, mert hiszem ha látom típusú ember vagyok.

2011. jún. 24. 18:51
 27/47 A kérdező kommentje:
Na, látod! Okos fiú vagy te!:D
2011. jún. 25. 18:35
 28/47 anonim ***** válasza:
Sokan láttak már szellemet.De akik nem hisznek benne azoknak nem is nagyon fognak megjelenni.Meg mivel nem lehet őket látni ezért leginkább csak érzékelni lehet.Csak a szellemek olyannal foglalkoznak aki észreveszi ezeket a jeleket és hisz bennük.A kisgyerekek még látják a szellemeket meg van olyan aki egész életében látni is fogja.Az állatok is észreveszik ezeket a jelenségeket.Meg ez szerintem eléggé egyértelmű hogy az embernek van lelke. pl Isten se ember ő is lélek.Szóval az ember lelkét nevezik szellemnek.szóval ha az ember meghal akkor eltávozik a testből a lélek mivel az ember nem csak egy test.De aki nem hisz benne az nem.Mindenkinek más a véleménye és ezt el kell fogadni:)
2011. júl. 4. 00:00
 29/47 anonim ***** válasza:

én hiszek Istenben. az egyház viszont nem tetszik nekem. mindenesetre tudományosan bizonyítható tény hogy a halál pillanatában 32 grammal csökken a testsúly. a tömegmegmaradás törvénye értelmében ennek valahova lennie kell.

egyébként Isten vagy valami teremtő erő létezését lehet bizonyítani a matematika (valószínűségszámítás) és a fizika (törvények, tömeg-tömeg kölcsönhatás) segítségével

2011. szept. 5. 18:40
 30/47 anonim ***** válasza:
Előző: kifejtenéd, mégis mivel? Meg azt a 32 grammos csökkenést is...
2011. szept. 5. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!