Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Gyerekkoromban a szobában...

Gyerekkoromban a szobában voltam, és a villanykapcsoló felől valaki, vagy valami a nevemet mondta. Nem volt a szobában senki, és a házban sem. Nem álmodtam, és nem képzelődtem. Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Már eltelt sok-sok év, de még mindig emlékszem rá tisztán.
2011. jún. 19. 19:22
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
20.27-es köszönöm, hogy nem nézel hülyének. Olyan is előfordult, hogy éjszaka a szekrény előtt valami fénylő megmagyarázhatatlan dolgot láttam. Vagy az anyuék dohányzó asztalán sok pohár koccanását. És csak egy terítő, és egy hamutál volt az asztal közepén. Ezeket nem lehet elfelejteni. Akkor voltam 9-10 éves. Most vagyok 28. A mai napig kiráz ezektől a hideg, és félek a sötétben. 1-2 éve eljutottam odáig, hogy nem kapcsolok villanyt mindenhol ha kimegyek éjszaka wc-re. De iszonyatosan félek. És egyszerűen nem tudom legyőzni. Ez akkor volt a legrosszabb amikor anyósom meghalt 6 éve. Nekik kinti wc-ük volt, majd bepisiltem de nem mertem kimenni. Csak úgy, hogy jött velem valaki. Mindig attól féltem, hogy megjelenik előttem vagy valami. Pedig nagyon szerettem és ő is. Mégis féltem tőle.
2011. jún. 19. 20:41
 12/26 anonim ***** válasza:
20:27 ha elmondhatom a véleményem, szerintem amit láttál, az egy maradvány szellem volt.
2011. jún. 19. 20:47
 13/26 anonim válasza:

Kedves Kérdező és 20:27-es!

Nem tudom, a kérdező nevét ki vagy mi mondhatta a szobájában, de én nem feltétlenül merném kijelenteni, hogy csak képzelődött. Velem is történtek hasonló dolgok gyerekkoromban. Emlékszem, egyszer felébredtem éjszaka, mert lecsúszott rólam a takaró és fáztam. Amikor jobbra néztem, láttam, hogy egy nő áll az ágyam mellett. Fehéres-áttetsző volt, felemelve tartotta az egyik karját, aztán megfordult és "lebukott", mintha vmi fal mögé bújna le, és eltűnt. Az arca kivehetetlen volt, mintha a klasszikus értelemben nem is igazán lett volna arca, de az alakján látszott, hogy nő. Tudom, hogy ébren voltam - mindig meg tudtam különböztetni az álmot a valóságtól -, azonnal át is mentem a szüleim szobájába szólni, hogy mit láttam. :-)

Rég volt nagyon, de még mindig élesen emlékszem rá.

2011. jún. 19. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:

20:27 vagyok

Soha nem láttam szellemeket és hangokat sem. Viszont akkor amikor féltem mindig úgy éreztem, hogy meg fagy körülöttem a levegő és alig bírok lélegzethez jutni.

Valószínűleg a félelem miatt voltak ezek a tünetek.

Amit a kérdezőnek tanácsolni tudok: amikor rájön a félelem próbáljon más dologgal elterelni a figyelmét. Olvasás vagy bármi olyan dolog ami ebből kizökkenheti.

Nekem voltak bizonyos "rituáléim" villanyt felkapcsolva hagytam, kést raktam a párnám alá... és megfejteni, hogy mi lehet a háttérbe.. Mert valami probléma vagy trauma ennek a félelemnek a hátterébe.

Nálam volt egy hely ami az álmaimba is rendszeresen előjött, ha elmentem arra kirázott a hideg. Egyszer gondoltam egyet és elmentem oda. (persze nem egyedül)

Később már egymagam is. És utána lassan meg szűnt ez az érzés. A félelem érzésének leküzdése nem egyik percről a másikra jön.. Lehet hogy évekig fog tartani. Az is lehet, hogy érdemes egy szakember segítségét kérni.(pszichológus vagy egy hipnózis )

Én továbbra is meg vagyok győződve arról, hogy ezért a kialakult helyzetért nem a szellemek a felelősek, hanem saját magunk bonyolult lelkivilága.

2011. jún. 19. 21:05
 15/26 A kérdező kommentje:
Beszéltem Anyummal, és Ő azt mondja hogy akitől vettük a házat, neki a férje meghalt. Azt viszont nem tudta megmondani, hogy otthon vagy nem. De mondta azt is Anyu, hogy mikor valamit csinálunk a házon akkor valakinek mindig eltörik valamije. Mikor a teraszt építettük be akkor pl.húgomnak tört el a keze. Leesett a korlátról. Mikor az egyik szobát csinálták, akkor meg apu esett le az állványról és darabokra tört a sarka.
2011. jún. 19. 21:07
 16/26 anonim ***** válasza:
ha félsz éjszaka gondolj az izmos kis testemre
2011. jún. 19. 21:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Anyád most gondolom ha nem is szándékosan jól beparáztatott téged:D Huhu szellem lakik a háázbaan... fény meg hangok
2011. jún. 19. 21:16
 18/26 anonim ***** válasza:
amúgy amikor gyerek voltál és féltél a sötétben jólesett volna ha behívod aput és ő is összeszarja magát?:D Nemsokára lesz gyereket, sőt lehet van is mit fog hozzá szólni?
2011. jún. 19. 21:18
 19/26 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a szellem (már ha az), a ház elözö tulaja volt. A szellemek nem szeretik ha pl a régi házukat felújítják az engedélyük nélkül. Több felúljításnál is megfigyelték, hogy amikor az elhunytnak egy kedves helyét, szobáját megváltoztatták, akkor az adott helyen megnött a paranormális jelenségek száma.
2011. jún. 19. 21:18
 20/26 A kérdező kommentje:

Anyám nem ebben a pillanatban mesélte. És ha tudni szeretnéd ő is átélt már hasonló szitukat. A gyerekem mit fog hozzá szólni? Ráérek majd ezen akkor gondolkodni ha már eljön az ideje és lesz gyerekem.

De jót nevetek a bolondos megjegyzéseken:))

Csak kár hogy nem hisztek:)

2011. jún. 19. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!