Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtés. Kapcsolatban élek...

Álomfejtés. Kapcsolatban élek viszont mindig azzal a fiuval álmodok akibe gyerekkoromban szerelmes voltam?

Figyelt kérdés
Miért lehet ez? 4 éve van barátom, és már 1-2 hete mindig azzal a fiuval álmodok akibe régen kiskoromban szerelmes voltam. Ez a szerelem sosem teljesült be.
2011. febr. 8. 09:48
 1/8 anonim válasza:
Lehet láttad ezelőtt pár héttel,és visszagondoltál milyen jó volt őt szereti. Szerintem vágyakozol utána,tudat alatt.
2011. febr. 8. 10:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam első nekifutásból.

Vajon a tudatalattim a beteljesületlen szerelem kíváncsisága vezérli?

2011. febr. 8. 10:48
 3/8 anonim válasza:

Első vagyok!

Biztos hogy így van... Számtalanszor álmodom é is egy fiúval,de az az igazság,hogy hogy nem csak tudat alatt vágyom rá... :)

2011. febr. 8. 11:09
 4/8 A kérdező kommentje:
:D Én sosem tudnám megbántani a párom hogy megcsalom vagy elhagyom, de még őszintén szólva mindig bennem él az a régi szerelem biztos csak azért mert sosem kaptam meg ne ugy mint a többit.
2011. febr. 8. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:

hány éves voltál, mikor a másikban szerelmes voltál?

Pszichológus vagyok, a kor sokat számít.

2011. febr. 8. 11:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Én 10 éves a fiu pedig 14. És ez a szerelem kb. 5 évig tartott.

Szerintem neki is tetszettem én de sosem adtunk egymásnak lehetőséget mindig kerültük inkább egymást.

Mostanában is állandóan a párommal azért akarok elmenni valahová hogy ő hátha ott lesz és megmutathatom neki h. milyen szép vagyok milyen boldog stb.

Szerintem ez nem normális..

Viszont nem jönnék vele össze, mert eléggé rossz a hirneve stb.

2011. febr. 8. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Talán pont a beteljesületlensége miatt. Valamiért most értél el egy olyan pontra, amikor elkezdet tudat alatt foglalkoztatni ez a beteljesületlenség érzése, hogy mi lett volna, ha mégis...

Egy idő után el fog múlni.

2011. febr. 8. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem a vágyaidat teljesíti meg. Van egy olyan dolog hogy Animusz és Anima, ami mindig az ellenkező nemben jelenik meg az álmaidban. Általában ő rá vetítsük ki egy bizonyos dolgot, és ő csak egy szereplő. Minden ember két nemü, és az ellenkező neme a pszichéjében is megvannak a jelei. Minthogy a férfinek is vannak mellbimbói, vagy a csiklóból lesz fallosz. A jelentése sok mindentől függ, sőt megvan az esélye nem is az Animusz, csak óriási az esélye. Ahhoz ismernie kéne az álomfejtőnek az egész összefüggést, hogy mikor jelentek meg, melyik nagy döntés előtt, vagy után, asszociációk hogy mik vannak az álom környezetébe, és személyesen neked mit jelentek. Szóval sok mindentől függ.
2011. júl. 28. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!