5 és fél hónapos kisfiamnak van egyfajta gesztikulációja, amit csak azoknak tartogat, akik épp beszélnek hozzá, mosolyognak rá, szóval vele foglalkoznak.
Tegnapelőtt hanyatt feküdt a pici az ágyon, és kb. 1 méternyire maga elé nézett, és olyan hangokat adott ki, mint amiket a fent említett helyzetben szokott. Még bólogatott is hozzá meg nevetgélt. De tutira a "semmibe" nézett, nem volt ott lámpa vagy hasonló, a mennyezet pedig fehér. Szóltam hozzá, meg is simogattam, de nem nézett rám, folytatta még egy darabig. Meg voltam rökönyödve! Szerintetek???
Talán láthat olyant ,amit mi már nem.A baj az,hogy mire elmondhatná nekünk mit látott ,addigra elfelejti:)
2011. jún. 9. 14:14
2/21 anonim válasza:
Többször olvastam már itt hogy a babák,gyerek "beszélnek" a semmibe, vagy csinálnak olyat amit a te babád.Én hiszek benne,szerintem látott valkit!
2011. jún. 9. 14:15
3/21 anonim válasza:
*valakit
2011. jún. 9. 14:15
4/21 otto97 válasza:
Egy szellemet is láthatott.
Köztudott,hogy a kisbabák és néhány állat (kutya,macska) látja a szellemeket!
2011. jún. 9. 14:21
5/21 anonim válasza:
Így van, a kisbabáknak még nyitva van a 3. szeme amivel, természetfeletti dolgokat, szellemeket láthat. Ijesztő, de hiszek benne.
2011. jún. 9. 14:40
6/21 anonim válasza:
Lehetséges. Csak sokan kinevelik a gyerekekből ezt a képességet.
2011. jún. 9. 14:42
7/21 A kérdező kommentje:
huh... csak az a megnyugtató, hogy bármit is láthatott, legalább tetszett neki.
2011. jún. 9. 14:50
8/21 anonim válasza:
Hát igen, sajnos az én kishúgom rémisztő túlvilági cuccokat látott, amíg még tudta őket látni.
2011. jún. 9. 14:52
9/21 anonim válasza:
igen biztos hogy latott valakit ,de ez csak jo jel hogy nevetett es nem sirt vagy felt,.
2011. jún. 9. 14:56
10/21 anonim válasza:
A picik látják a túlvilági dolgokat.
Csak sok gyereknek azt mondják erre a szúlei,hogy nincs ott semmi,ez nem igaz!
De igaz!!
Én 25évesen is szoktam látni dolgokat,mert nem nevelték ki belőlem...otthon mindig szoktam mondani miket látok,amúgy a bátyám is lát bizonyos dolgokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!