Szerintetek ez hogy lehet? (Alul)

Múlt héten kerestem napszemcsim. Tudtam melyik fiókban kell lennie, kinyitottam nem volt benne. Mivel már nem állt amúgy se jól, azt hittem hogybiztos kidobtam akkor.
Vettem is egy újat, 1000 Ft- ért.
Aztán valamiért kinyitottam ugyanazta fiúkot pár nappal később és bent volt a szemüveg.
NEm eldugott helyen, valamik alatt, hanem a legtettején, ezen kívűl csak már papír és mappa van benne...
Nos?

Módosult tudatállapot. Valamiért nem jutott eszedbe, hogy a narancsban van a fekete nadrágod, ezért bepakoltad a másikat, majd indulás előtt már ezt is elfelejtetted, és rutinól megfogtad a narancsot, amiről korábban nem emlékeztél, hogy hol van.
Én régebben párszor eljátszottam, hogy kidobtam a kukába a kiskanalat, majd elmostam és a kredencbe tettem a joghurtos dobozt. Aztán kapcsoltam, hogy valami nem stimmel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!