Emberszerű lény. Mi lehet ez? (Alul részletesebben)
Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka furcsa zajra ébredtem fel hajnali fél 4kor (biztos hogy nem képzeltem be), kinéztem a tetőtéri ablakból, egy fehér, nem biztos hogy szőrös, de nem volt egyenletes a bőrfelszíne, alacsony (körülbelül mint a bicikli váza), emberszerű lényt láttam lent a kertünkben. A kutyám meg hangosan ugatta, mint ahogyan az idegen embereket szokta. Mi lehetett ez?2011. júl. 18. 18:12
2/29 anonim válasza:
Valószínűleg egy yeti Afrikából.
4/29 A kérdező kommentje:
Két lábon állt, nem hinném hogy kutya volt, fel volt egyenesedve
2011. júl. 18. 18:22
5/29 anonim válasza:
megnézted a jeleket?:D én is nemrég néztem, jó film:P
7/29 anonim válasza:
Ez nem ms, mint a réti nyunyók.
Teljesen ártalmatlan.
8/29 A kérdező kommentje:
ezio_auditore, a film trailert megnéztem, de már az is elég volt...most gondoljátok el, ilyent élőben látni, amiről tényleg nem tudjátok hogy mi az...gyakran olvasgatom ezt a gyakori kérdéseket, meg szoktam is röhögni a vicces kommenteken, de itt most valahogy nem tudom őket díjazni...
2011. júl. 18. 18:31
9/29 anonim válasza:
De ott 3:30 kor voltak a jó dolgok.
10/29 BlackSword válasza:
Talán ember volt... Vagy addig szökött a kerti törpém... Tavaly Rómából kellett visszahozni... Mert állandóan szökni akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!