Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Emberszerű lény. Mi lehet ez?...

Emberszerű lény. Mi lehet ez? (Alul részletesebben)

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka furcsa zajra ébredtem fel hajnali fél 4kor (biztos hogy nem képzeltem be), kinéztem a tetőtéri ablakból, egy fehér, nem biztos hogy szőrös, de nem volt egyenletes a bőrfelszíne, alacsony (körülbelül mint a bicikli váza), emberszerű lényt láttam lent a kertünkben. A kutyám meg hangosan ugatta, mint ahogyan az idegen embereket szokta. Mi lehetett ez?
2011. júl. 18. 18:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Kedves 11.08-as: Én is gratulálok neked is, meg a szüleidnek is, hogy így neveltek téged. Biztos tanyán nőttél fel, és az iskolát is csak hírből hallottad, hogy ilyen a gondolkodásmódod. Már nem azért de honnan a fenéből tudod, hogy mi van este odakint?? Biztos egész éjszaka kint vagy és bejárod az egész országot egy este alatt, hogy így tudod. Még a tudósok is fedeznek fel új, eddig ismeretlen élőlényeket. És azért valljuk be, keveset tudunk arról, hogy mi folyik éjszakánként, meg az óceánokban 6-7 ezer méter mélyen, mivel nem ott töltjük az életünket. Aki meg esetleg éjszaka jókor volt jó helyen, és látott egy ilyet, azt a magadfajták miatt nem hiszik el. Én se hiszem el teljesen ezeket, de nem kezdem el fikázni, mert nem voltam ott, nem tudhatom mi volt...Mondhatsz te bármit, hogy mit csináltál tegnap, azt se fogja senki tudni rajtad és azokon kívül akik láttak téged. Csak ennyit akartam hozzáfűzni.
2011. júl. 19. 14:10
 22/29 anonim válasza:
kezdtem már megijedni, hogy itt mindenki csak poénkodik, köszönjük szépen, azért még vannak normális emberek :)
2011. júl. 19. 14:16
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem az, csak nyitottan állok a dolgokhoz. Attól, hogy nem látott, vagy tapasztalt személyesen dolgokat az ember, attól nem lehet határozottan kijelenti, hogy nincs.Meg az a nagy baj, hogy ma már mindenhol kamu hírek meg kamu videók vannak, aztán persze hogy nem hisznek az embernek. Lehet hogy ez is kamu, nem tudom. De ha egyszer valami tényleg komoly lesz, azt nem fogják elhinni az emberek, aztán gáz van :D
2011. júl. 19. 14:28
 24/29 anonim válasza:
sok ember, szinte mindegyik beveszi az összes kamut. Viszont ha felraknak a netre egy videót/képet, vagy akármit ami bizonyít valamit, azt meg majd nem hiszik el. Én nem hiszem hogy ez kamu, ismerem azt aki írta a kérdést, és biztos vagyok benne hogy nem mondaná, ha nem látta volna.ezért utálom hogy sokan még ezt is elhülyéskedik. senki nem tudja mi volt itt éjszaka, hacsaknem a kertjükben aludt:P
2011. júl. 19. 14:32
 25/29 anonim ***** válasza:

Azt azért tegyük hozzá, hogy a netre feltett képek/videók nagyon nagy része kamu.Amúgy nem mondtam, hogy nem igaz, csak azt hogy nem hiszem el teljes mértékben. Mert én (de szerintem a legtöbb ember is), addig nem hiszek el semmit 100%-ig,amég nem láttam a saját szememmel. Egyébként teljesen egyetértek veled. :)

14.28-as voltam

2011. júl. 19. 15:25
 26/29 anonim válasza:
Szerintem ez egy mocsári nyehőce volt!
2011. júl. 21. 23:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Dobi volt az, a manó a Harry Potter 2.-ből.
2011. júl. 24. 12:56
 28/29 anonim ***** válasza:
az anyósom
2011. júl. 24. 18:27
 29/29 Vad-Ász ***** válasza:

Azóta lett valami?

Meglátogatta a kertetek,vagy netán észrevett_?

2013. júl. 14. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!