Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Emberszerű lény. Mi lehet ez?...

Emberszerű lény. Mi lehet ez? (Alul részletesebben)

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka furcsa zajra ébredtem fel hajnali fél 4kor (biztos hogy nem képzeltem be), kinéztem a tetőtéri ablakból, egy fehér, nem biztos hogy szőrös, de nem volt egyenletes a bőrfelszíne, alacsony (körülbelül mint a bicikli váza), emberszerű lényt láttam lent a kertünkben. A kutyám meg hangosan ugatta, mint ahogyan az idegen embereket szokta. Mi lehetett ez?
2011. júl. 18. 18:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2011. júl. 18. 20:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez már vagy a 3. ismeretlen lény a hónapban! MI A FENE FOLYIK ITT!? :O
2011. júl. 18. 20:55
 13/29 anonim válasza:
aki csak a hülyeségeivel jön, az szálljon ki ebből, nem erre vagyunk kíváncsiak, köszi !
2011. júl. 19. 09:43
 14/29 anonim válasza:
tisztelet a kivételnek ! :)
2011. júl. 19. 09:44
 15/29 A kérdező kommentje:

-mármint én jövök a hülyeségeimmel, vagy a kommentelők?

-köszi 20:46

2011. júl. 19. 09:56
 16/29 anonim válasza:
nem te ! csak nem bírom ha leír valaki egy ilyen, vagy hasonló dolgot, és a sok barom odaírja az okosságait, és kifigurázza azt, amit más komolyan gondol.
2011. júl. 19. 11:05
 17/29 anonim ***** válasza:
31%
Aki az ilyet komolyan gondolja, annak gratulálok és a szüleinek is!
2011. júl. 19. 11:08
 18/29 anonim válasza:
ha elolvastad volna az előzőket, nem hiszem hogy írtál volna !! Ez nem hit kérdése, ez intelligencia. Nem tudjuk mi lehetett ez, és nem hiszem hogy bárki is tudná. Azért én kíváncsi lennék.de szerintem az is, aki ezt látta ...:) mégegyszer mondom, nem hülyeséget várunk erre a kérdésre, és csak az írjon, aki ezt tényleg komolyan gondolja, és nem néz minket hülyének !
2011. júl. 19. 11:37
 19/29 A kérdező kommentje:
Kedves 11:08-as kommentelő! Aki a saját szemével ilyet nem lát, nyilván nem is hiszi el, de nem kell másokat hülyének beállítani, aki esetleg ilyent tapasztal, bárkivel előfordulhat, és ez velem is előfordult. Az idióta megjegyzéseket mindenki tartsa meg magának, aki nem hisz az ilyenekben, azt nem értem, hogy mit keres ebben a topicban, ha meg csak röhögni akar jókat, tudnám ajánlani a "szerelem, szex" topicban megjelenő, felvilágosítás hiányában hülyeségeket kérdező embereket. Én ezt egyáltalán nem viccből tettem fel. (Mellesleg én is szkeptikus alkat vagyok, de tudom, hogy mit láttam!)
2011. júl. 19. 12:58
 20/29 A kérdező kommentje:
Vagyis nem tudom, akkor nem kérdeztem volna meg, de láttam amit láttam, és az biztos hogy nem hétköznapi látvány volt...
2011. júl. 19. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!