Szerintetek őrült vagyok?
Figyelt kérdés
amikor még sátorban aludtunk a barátnőmmel akkor este valami zajt hallottam a padlásról megfogtam a légpuskám és a zseblámpám felmentem de nem láttam semmit asztán a házból is hallottam valamit bementem de semmi bebújtam az ajtó mögé és hírtelen elsötétűlt minden nem sütött be a hold és valami fekete alak mászkált becsuktam a szemem és eltűnt utána nap pedig hangokat halottam a fejemben de 1 héttel ezelőtt halt meg a papám olyanokat hallottam hogy gyere segíts de nem tudtam hogy mit segítsek és utána nap láttam hogy a papám koporsója fordítva állt szóltam a sírásóknak hogy fordítsák meg és utána semmi nem történt este bent aludtam és semmit nem hallottam (nem szívtam semmit és nem álom!!)de még aznap láttam a papám képét álmomban2011. máj. 10. 18:21
21/21 anonim válasza:
"amikor még sátorban aludtunk a barátnőmmel akkor este valami zajt hallottam a padlásról" Padlás is jár a sátorhoz, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!