Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek őrült vagyok?

Szerintetek őrült vagyok?

Figyelt kérdés
amikor még sátorban aludtunk a barátnőmmel akkor este valami zajt hallottam a padlásról megfogtam a légpuskám és a zseblámpám felmentem de nem láttam semmit asztán a házból is hallottam valamit bementem de semmi bebújtam az ajtó mögé és hírtelen elsötétűlt minden nem sütött be a hold és valami fekete alak mászkált becsuktam a szemem és eltűnt utána nap pedig hangokat halottam a fejemben de 1 héttel ezelőtt halt meg a papám olyanokat hallottam hogy gyere segíts de nem tudtam hogy mit segítsek és utána nap láttam hogy a papám koporsója fordítva állt szóltam a sírásóknak hogy fordítsák meg és utána semmi nem történt este bent aludtam és semmit nem hallottam (nem szívtam semmit és nem álom!!)de még aznap láttam a papám képét álmomban
2011. máj. 10. 18:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%
bocs...=D,de ez ikszdéé
2011. máj. 10. 18:24
 2/21 A kérdező kommentje:
De ez komoly nem kitaláció
2011. máj. 10. 18:26
 3/21 anonim válasza:
57%
probléma megoldva
2011. máj. 10. 18:27
 4/21 A kérdező kommentje:
Aham gondolom
2011. máj. 10. 18:30
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

N em vagy őrült, agy ha mégis, mindegyik őrült embernek van valami alapja.

Lehet, hogy legbelül, agy tudaton kivül emlékeztél, hogy forditva ásták el, és igy jelent meg.

Lehet, hogy tényleg léteznek szellemek, meg ilyen dolgok és az édesapád kért segitséget

vagy lehet hogy ez az egész magától attól a kártól van, hogy meghalt.

Így van , mostmár nem lesz ilyen, és a probléma megoldva, jól tetted, hogy figyeltél erre a dologra.

de arra kérlek, hogy ha mégis lenne ilyen, a légpuskát ne vidd, mert mások nem hiszik ezt el, és ha örültnek néznek (egy puskával a kezedben) vagy bármi veszélyes dolgot tapasztalnak veled kapcsolatban, bevitetnek még ha fáj nekik is akkor is.Szóval próbáld egyedül ugy megoldani a problémát, mint ha nem lenne semmi, ne lássák rajtad ezt.

13/f

2011. máj. 10. 18:35
 6/21 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom, őrült vagy-e, de a billentyűzetedet le kéne cserélned egy normálisra, mert úgy nézem, lemaradtak róla az írásjelek meg a shift. Kínai áru, mi?
2011. máj. 10. 18:37
 7/21 anonim ***** válasza:
érdekes
2011. máj. 10. 18:38
 8/21 A kérdező kommentje:
csak viszek magammal légpuskát me mive ha valaki betörő??
2011. máj. 10. 18:43
 9/21 anonim ***** válasza:
pszihológushosz kéne menned...szerintem.
2011. máj. 10. 20:12
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
LoL. Kitaláltad az egészet. Ha nem találtad volna ki, akkor nem magyarázkodnál (mint ahogy tetted az első válaszoló kommentjére) Retard.
2011. máj. 10. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!