Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek őrült vagyok?

Szerintetek őrült vagyok?

Figyelt kérdés
amikor még sátorban aludtunk a barátnőmmel akkor este valami zajt hallottam a padlásról megfogtam a légpuskám és a zseblámpám felmentem de nem láttam semmit asztán a házból is hallottam valamit bementem de semmi bebújtam az ajtó mögé és hírtelen elsötétűlt minden nem sütött be a hold és valami fekete alak mászkált becsuktam a szemem és eltűnt utána nap pedig hangokat halottam a fejemben de 1 héttel ezelőtt halt meg a papám olyanokat hallottam hogy gyere segíts de nem tudtam hogy mit segítsek és utána nap láttam hogy a papám koporsója fordítva állt szóltam a sírásóknak hogy fordítsák meg és utána semmi nem történt este bent aludtam és semmit nem hallottam (nem szívtam semmit és nem álom!!)de még aznap láttam a papám képét álmomban
2011. máj. 10. 18:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én eszt nem kitaláltam ez még pár éve volt.
2011. máj. 11. 06:25
 12/21 anonim ***** válasza:
5%
Szerinted azt tényleg úgy kell írni, hogy "eszt"??? Komolyan? Ennyi buta, tahó, tuskó vagy??? Különben is, mi az, hogy fordítva van a koporsó? Mégis hol, a földben? Ezt a részt nagyon nem vágom...
2011. máj. 11. 07:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én azt mondom, ha ez kitaláció akkor jó a képzeleted, de mivel a "Segíts Nekem" és a "Nem szívtam semmit" ezek hihetőek. Velem csak az történt, hogy a hallott dédimamám megjelent nekem. Tehát én hiszek neked.
2011. máj. 11. 09:30
 14/21 anonim ***** válasza:
XD LOL, légpuska xd... Hát ez elég pazar...
2011. máj. 12. 12:02
 15/21 Willisz ***** válasza:
figyej én aszt nem értem ha pár éve volt minek kérdezed meg hogy örült vagy-e ?? ha azt mondod hogy tegnap előtt volt akkor aszt mondom oké de hogy pár éve és igy emlékszel??? érdekes :S
2011. máj. 12. 12:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Akkora egy mese! A kedves kérdező valszeg csak hülyíti a népet! Nehogy valaki bevegye ezt a sztorit. LOOL Egy tizenéves (szerintem az írásából következtetőleg 11 vagy 12 éves) gyerek írogat itt.
2011. máj. 12. 15:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Én hiszek a szellemekben, de erröl csak úgy sugárzik hogy kamu.
2011. máj. 12. 18:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Áhh én tíz éves vagyok és helyesírásilag jobb vagyok nálad? Akkor igen, az vagy. Egyébként meg "még pár éve" és "1 héttel ezelőtt"? Inkább egy héttel az előtt, vagy bizonyíték hogy kamuzol...
2011. máj. 13. 13:30
 19/21 anonim válasza:
Nem tudom,hogy ki érti ezt,de én tuti,hogy nem.Valaki légyszi magyarázatot?
2011. jún. 5. 22:36
 20/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Én az vagyok aki úgy kezdte hogy minden őrültnek van valami alapja.

Ideges volt a kérdező, ezért így írta gondolom.

Kérdező: ez igaz légpuskát viszel hátha betörő xDD de vigyázz ne túl közelről lőjj és lábra xD.

Am azt tényleg le irhattad volna hogy pár éve volt.Ez igy már nem aktuális és tényleg megkérdőjelezed az embereket mert úgy írtad le a kérdést.

Többiek:A koporsót úgy lehet fordítva, hogy az elhunyt embernek nem ott van a feje ahol a kereszt.Vagy fordítva.Ezt nem tudom, mert én is éves vagyok.De azt nem azt jelenti hogy hüje.Neked meg 10 éves nem kellene rajoskodnod ennyire h 10 éves vagy és jobban irsz.Valószinűleg nem igy ir a valóságban mindig, szóval cinikus vagy látszik hogy te meg 10 éves vagy.Bocs.

2011. jún. 8. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!