Mit gondoltok a hatalmas,4 méternél is nagyobb emberi csontvázakról?
ez olyan mintha 1 cm emberek mondaná hogy 180 cm ember lehetetlen.
szóval ennyit eről!
tudom hogy nem létezik cm ember csak úgy hasonlitásként irtam.
A pók tényleg jó példa: a legnagyobb már nem ugrik, nem mászik fonálon (pedig ereszti) - és, ha leesik valami kemény felületre, akkor összetöri magát.
Nagyon szomorú, hogy nem csak nem tudjátok a fizikát - hanem ráadásul hiába írtam le, még úgy sem értitek.
IQ hiány fogja az emberiség végét okozni, már látom.
am csak akkor nem birná el ha....
pl 1 kövér gyereket kinyujtanánk valamedig tényleg nem birná elmagát,de ha sikerülne a lábait,izmait erősiteni akkor megtartaná magát.
fizika!
szerintem inkább magad gondolkodjál,kisérletezzél mint hogy valami dogma fröcsögését utánozd.
dinok is akkor összeestek,összetörtek volna?
nem!
istenem sok tényezőt nem veszel figyelembe.
Tényleg be vagytok oltva IQ ellen.
A legnagyobb dinóknál a nőstényeknek az utolsó pár csigolya összenőtt. Vajon miért kellett ez nekik? És miért nem kellett senki másnak?
Azon kívül, ha megnézed egy kis állat csontvázát: a csontja már szinte cérnavékonyak, még a testéhez képest is. Vagy nézd meg egy bogár lábát, hogy milyen vékony (a saját testéhez képest) - és nézd meg a sajátodat. Utána meg egy elefántét.
Egy nagy állatnak pedig a csont is vaskos: jó nagy részét elfoglalja a testének. Izmokkal ugyanez a helyzet.
Tényleg nem tűnik fel a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!