Mit gondoltok a hatalmas,4 méternél is nagyobb emberi csontvázakról?
"akkor a dinók hogyan tudtak olyan nagyra nőni?"
Nem azt mondtam, hogy a dinók nem lehetnek nagyok! Az emberek nem lehetnek nagyok!
A kétfajta test felépítése között van néhány aprócska különbség... viszont azok a csontvázak, amelyek a képeken voltak, teljesen átlagos emberi csontvázak. Ordít róluk, hogy nem lehetnek nagyobbak, mint egy átlagember csontváza.
"csak akkor nem birná el a sulyát ha lábai nem lennének erősek!
fizika !"
Rendben - lássunk egy kis fizikát. Nézzünk kis, 1 cm3-es kockákat csontból és izomból.
Mindkettő legyen 1 kg (csak példa), a csont 10 kg-ot bírjon el, az izom 10 kg erőt tudjon kifejteni és 1 mm-t összehúzódni. Mindkettő könnyedén elbírja magát, és fel is bírja emelni. Még sokkal többet is bírna. Ez a test így összerakva nagyon erős és szilárd.
Növeljük meg a méreteket mind a tízszeresére!
Akkor a kocka 1 dm3 lesz - a súlya 1 TONNA.
Mennyit bír el?
Mivel a terhelés egy síkon hat, és 10 síkot raktunk egymásra, ezért minden 100 kocka mindig megkapja a teljes terhelést. 100 kocka 1 tonna - 1 kocka 10 kg. Ha lerakod ezt a csontvázat valahova, még éppen elbírja magát - de izmot már nem rakhatsz rá, mert összeroppan.
Mennyit tud megemelni ennyi izom?
Mivel a kockák közül 10 sorba van rakva, ezeknek az ereje nem adódik össze (csak az út: tehát 1 cm-t képesek összehúzódni összesen).
100 kocka párhuzamosan van, tehát az erők összeadódnak: az 1 tonnát még éppen képes felemelni. Tehát saját magát - a csontot már nem.
"hihetetlen hogy még csak az első sort olvasot a témából és belök valami hihetetlen hülyeséget előtte nem is gondolkozik és kutat......"
Tudod, talán mégis jobb lett volna, ha:
1: bemész azokra az órákra, ahol erről volt szó,
2: figyelsz is.
3: ha már ez nem jött össze, akkor legalább gondolkodsz és számolsz kicsit.
Ez egy tréfa :D
Sajnos még én is beugrottam az első képeknek, mert nagyon jól megcsinálták őket :P
Ez a photoshop Direkt Marketing reklámfogása, amellyel a program hatékonyságát mutatják be az embereknek. Az egyik fotón hiányzik is az ásó feje az órás mellett.
A hoax az tréfa. Így írnak a tudományos lapok erről.
Ami azt illeti, létezhetne óriási ember, csak eltérő testarányokkal.
Igazából nem értem, miért titkolóznak. Miért lenne olyan nagy pánik? Oké, az egyháznak vége lenne, de az már úgysem a hitről szól.
A tudományban is csalódnának egyesek.
De még mindig jobb lenne, mint hazugságban élni!
Ennek a valaha létezett emberi fajnak a neve:
Homo Hoaxicus
a tudományy és tévedhet mert nem szent törvény amit ők álitanak.
pl.: halottam egyszer olyat hogy valamelyik fizikus nem akarta elhini hogy létezik 0 surlódás (vagy mi az?)
és az lett.
pl.: Gömbvillámot sok mindenki lát és régen azt hangoztata a tudomány hogy kamu.
de mostanában sok kép,videó készült róla + már megprobálnak előálitani.
gyakorlatban lehetséges csak elméletileg lehetetlen, ha már ott van akkor is lehetettlen?
szóval ennyit a tudományról.
Egyrészt ennek semmi köze az egházhoz. Nem állítanak olyat hogy óriások valaha nem voltak. Másrészt ezek a képek photoshoppal lettek készítva ez bebizonyosodott. Egy hatalmas embernek nem ekkora a méretei. A lapát nem is látszik a munkás kezében vajon miért van ?
Ha láttok egy képet olvassátok el mi van alaltta !
14.24-nek
,,A lapát nem is látszik a munkás kezében vajon miért van ?,,
talán mert ép nem dolgozik hanem fényképezgetik?
ennyi erővel:Obama miért nem a dolgozó szobájában késziteti a képét? ennyi erővel azt is áltihatnád hogy nem létezik mert soha se láttad.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!