Skarma kérdése:
Mit gondoltok a hatalmas,4 méternél is nagyobb emberi csontvázakról?
2011. máj. 9. 12:01
12/60 anonim válasza:
Aki a fotózáshoz totál analfabéta az ne állítson hülyeséget! Ez egyszerű távlati torzítás! Csak azt kell tudni mi is az!
13/60 A kérdező kommentje:
13:24,
Szerinted miért titkolnák, ha lennének ilyen csontvázak? Akkor kiderülne hogy az evolúció hazugság.
2011. máj. 9. 13:43
14/60 anonim válasza:
A Biblia szerint volt egy csapat lázadó angyal akik elkezdtek az ember nőkkel hálni és aztán azok a nők óriásokat szültek.
Lehet nem is hülyeség amiket írnak benne. :)
15/60 anonim válasza:
am amugy a tudatlanoknak emgsugom ki van állitva 1 múzeumba valahol .és DIREKT hazudtak!
az utolsót 1800-as évegben ölték meg a hajón és a tengerbe dobták mert eltépte a köteleit és megölt pár matrózt.
nézetek utána mielőtt fröcsögtök valamit.
16/60 anonim válasza:
Pedig megnéztem volna...
Forbidden
You don't have permission to access /funnypics/giant-human-skeleton.jpg on this server.
17/60 anonim válasza:
Azért az elgondolkodtat, hogy CSAK képek vannak az ilyenekről!
18/60 anonim válasza:
Lehet vannak videók is,de azt nem láthatjuk?Miért?Ne kérdezd!Lehet ugyan azért,amiért a Vatikán sem hagy beleolvasni sok iratba,ami titkos nekik.Miért?Azt se kérdezd!De szerintem ha mindez kiderülne hogy igaz,nagy pánik lenne!
19/60 anonim válasza:
Én meg azt hallottam ezekről az óriásokról, hogy a föld alatt élnek.
20/60 anonim válasza:
14:23 szeritnem most hasra ütötél és irtál valamit.
kérlek ne játassd le a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!