Szerintetek van benne valami, vagy hatalmas hülyeség?
Előre leszögezem: sosem hittem Istenben, gondolkodás nélkül gyertyát gyújtottam éjfélkor a tükör előtt.
Valaki megkérdezte, hogy hogyha lehetne 3 kívánságom, akkor mik is lennének...az első egyértelműen az volt, hogy csak Európa létezzen, plusz az Egyesült Államok, és Kína, mivel annyian szenvednek a többi országban(Afrika, Afganisztán...stb.), hogy így lenne a legjobb. Csak kibírnánk banán és ananász nélkül.
Pár nap múlva filozofálgattunk az egyik barátnőmmel, és kijelentettem, hogy nekem tökéletes az életem. Erre ő azt mondta, hogy biztos előző életemben nagyon jó ember voltam..és ekkor jutott eszembe az, hogy mi van, ha Afrikában az éhező gyerekek azok, akik előző életükben rossz emberek voltak? Tehát pl Hitler is egy afrikai éhező kisfiú, vagy egy afgán nő. De most komolyan!:D Nincs benne valami?xd
Én nagyjából értem mire akarsz kilyukadni. De szerintem csak szimplán minden hülyeséget elhiszel. És igaza van az elsőnek is sajnos elég hiányosak az információid, erről a részről is.
Ha lehetne 3 kívánságom ez a három lenne:
- legyek hallhatatlan
- legyek szupererős
- és tudjak teleportálni
Én értem miről beszélsz. Az emberi karmáról van szó. Ha rosszat tettél más embernek az egyik életedben, a másikban megtapasztalod milyen a hatása. Tehát, ha most önző életet élsz, és másokkal nem törődsz, a másik életedben kiszolgáltatott vagy nincstelen leszel.
Magyarország kiváló ország arra, hogy rossz karmát szerezzél magadnak. Itt ugyanis a társadalmi körülmények kényszerítenek sok embert arra, hogy ne törődjenek a másikkal, csak a maguk érdekével.
Én nem hiszek ebben, de szerintem ha valaki hisz abban, hogy újjászülethet és a következő életét jelenlegi cselekedetei határozzák meg, akkor ő bizonyára így láthatja.
Tehát alapvetően logikus a dolog, valószínűleg ez is lehet az oka annak, hogy az a néhány százmillió nyomorgó indiai alig lázadozik.
Egyébként Ausztráliában nem szenvednek az emberek, ahogy pl Japánban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!