Skarma kérdése:
Mit gondoltok a hatalmas,4 méternél is nagyobb emberi csontvázakról?
2011. máj. 9. 12:01
21/60 anonim válasza:
Ez a téma, -azzal, hogy fel van dobva- már lejáratódott!
22/60 A kérdező kommentje:
Ezt mondja egy szkeptikus.
Egyébként olvastam beszámolót egy régi tibeti könyvben, ahol írtak ezekről a csontvázakról.
De ha megnézitek a régi egyiptomi ábrázolásokat, ott is vannak ilyenek. Igaz, azt hitték, hogy ezzel a hivatalbeli magasságot mérték, de nem. Amíg beavatott fáraók voltak, addig az uralkodónők valóban csak a térdükig értek fel!
2011. máj. 9. 16:55
23/60 anonim válasza:
nem a hasamra ütöttem, tényleg ezt hallottam vagy olvastam pár hónappal ezelőtt.
24/60 anonim válasza:
persze ezt most ki tudja? nem tud senki semmit, legalábbis közölünk biztos nem.
25/60 anonim válasza:
tény, hogy régen jóval alacsonyabbak voltak az emberek. ha jól tudom, időszámításunk kezdete körül(kb 2000 éve) még 150 cm volt az átlagmagasság
26/60 anonim válasza:
Majd, ha valamely múzeumban látható lesz ilyen, -talán- elhiszem. Addig amíg csak manipulálható fotók, videók, "ősi tibeti olvasmányok" vannak, csak kételkedni tudok!
27/60 anonim válasza:
ha vissza olvasnál. irtam hogy valahol múzeumban van.
28/60 anonim válasza:
mutass már egy képet a kiállításról
29/60 anonim válasza:
" valahol múzeumban van."
Ez kevés, konkrétan hol, és hogy lehet, hogy eddig semmilyen média nem foglalkozott vele?
30/60 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok, miért nem mutatnak semmilyen paranormális vagy kicsit is természetellenes dolgot, mondjuk a híradókban? (kivéve, ha kifigurázzák) Nem akarják hogy az emberek pánikoljanak, vagy ilyesmi
2011. máj. 9. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!