Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mégis mi a franccal találkozta...

Mégis mi a franccal találkoztam? Rettegek és hitetlenkedek, de saját magamat a legnehezebb becsapni.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is leszögezném, hogy egy nagyon szkeptikus lány vagyok, egyszerűen kiröhögtem azokat, akik akár a horoszkópjukban hittek, de pár hónapja olyan furcsaságok történnek velem, amiket egyszerűen nem tudok megmagyarázni.

Úgy kezdődött, hogy a családdal és egy másik családdal, akik a barátaink elmentünk sielni egy kis Francia városba még február végén. Ebben a másik családban van egy nagyon jó barátnőm is, szinte minden időnket együtt töltöttük. Volt a városban egy kis kocsma, nagyon hangulatos hely, minden este bejöttünk ide, megittunk egy pohár bort és beszélgettünk. Egyik este odajött hozzánk egy fickó és elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy angol, Londonból jött ide kikapcsolódni, nagyon jól elvoltunk, ugyan mi 20 évesek vagyunk, ő pedig olyan 26-30 között. Utána a fennmaradó pár napban még beszélgettünk, összejártunk, de ő egy nappal előttünk ment haza. Aztán amikor hazaértünk Pestre egyik reggel megláttam a buszmegállóban, odamentem hozzá, megkérdeztem, hogy miért van itt. Erre ő tökéletes magyarsággal elkezdett hozzám beszélni, közölte, hogy soha nem látott még, nem tudja, hogy ki vagyok. Megmutattam neki a telefonomon a közös képeinket, erre láthatóan megrémült és továbbállt. Tisztára lesokkolt a dolog, ahogy hazaértem írtam egy emailt a srácnak, aki szinte azonnal válaszolt, írta, hogy Londonban van. Aztán olyan egy hónapos keresgélés után megtaláltam a magyar fiút, írtam neki egy mailt, megkérdeztem, hogy találkozhatunk-e, ő beleegyezett. Amikor találkoztunk megkérdeztem tőle, hogy miért rettent meg annyira, erre olyat mondott, amitől szó szerint nem kaptam levegőt.

Közölte, hogy már többen is mentek oda az utcán, hogy találkoztak vele különböző külföldi helyeken és hogy milyen kedves volt, és ami a legelképesztőbb az egészben, hogy neki volt egy ikertesója, aki 6 éves korában meghalt egy családi nyaraláson. Mondta, hogy nézzek utána, tényleg megtaláltam a neten az adott cikket, Olaszországban nyaralt a család, a kisfiú vízbe fulladt.

Egyszerűen nem tudom, hogy mit gondoljak. Tegnap találkoztam vele, azóta sem dolgoztam fel a dolgot. Annyira hasonlítanak, hogy az elképesztő, ilyen véletlen már tényleg nincs. Úgy érzem, hogy megzakkanok, egyszerűen nem tud mit kezdeni ezzel az információval az agyam. Akárhányszor végiggondolom a dolgot, csak arra lyukadok ki, hogy az, akivel találkoztunk szellem, vagy valami halhatatlan dolog. Tudom. Idiótán hangzik, számomra is.

Azért írtam le ezt ide, hogy aki esetleg találkozott már vele az lépjen kapcsolatba velem. Az állítólagos neve George Woodstone vagy Woodstore volt, csak párszor mondta el és nem emlékszem. Magas, olyan 190 centi, szőke, kócos haja van, barna szeme. Akárhányszor találkoztunk a jobb csuklóján mindig volt egy barna, font karkötő. Ha esetleg láttátok, vagy történt már veletek hasonló dolog, írjatok.

Köszönöm, hogy végigolvastátok nem túl rövid beszámolómat.

Panna

2011. máj. 2. 13:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/348 anonim ***** válasza:
100%

12:12es válaszoló vagyok,hát ez nem semmi.Mondom én hogy lehet(biztos?)nem is halt meg az ikertesója.TZehát 2emberről van szó,és a londoni tud a magyarról ikertesójáról,tudja hogy ő a halott ikertesó!Be....ás.Kíváncsi vagyok a folytatásra,keresgél kutakodj!:)De a kérdésemre még nem válaszoltál?A szülők azonosították a halott kisfiút???

24/L

Kép varázsló(Gergő),te sem vagy semmi!:)

2011. máj. 3. 21:08
 102/348 A kérdező kommentje:

Utolsó: made my day (akcentus nélkül, amolyan sznobosan. :D)

Mindenki jön ezzel, hogy ő az ikertesó, meg minden, de szerintem elég elképesztő lenne, ha ilyen bakit vétenének. Mint mondtam, nagyon komoly procedúra külföldről halottat hazahozni, én egy másik városból hozattam a nagypapámat, amikor meghalt és az is szörnyen bonyolult volt, hát még milyen lehet külföldről. Remélem sosem tapasztalom meg. Az is lehet persze, hogy hazudott, él az ikertesója, de akkor találkoztunk először, egy buszmegállóban, miféle indíttatásból hazudott volna nekem? Semmi értelme nem lett volna.

Képmágus! (Ez rajtad fog ragadni) Nem, nem gondoltam volna, hogy ennyi "követőm" lesz (akár szektát is alapíthatnék), bár belegondolva egy ilyen zűrös és érdekes sztori engem is lekötne. Egyszer egy árvíz miatt romantikázó párocska történetét olvastam megszállottan, itt gyékán. :)

Szóval letisztázódott a tervem! El fogok menni a budapesti levéltárba, szépen kérek egy időpontot és megnézem az adatokat, amiket találok erről az ikertesós dologról. Emellett George Wood**** után is utána fogok olvasni, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez a neve, de egyszer meghívott minket pizzázni és akkor a bankkártyáján ez a név állt. (Megmutatta, hogy milyen cool hátteret választott a kártyához, azt hiszem ilyen nálunk is van OTP-nél, vagy hol, ekkor csekkoltam le.)

Szóval crossed fingers nekem, hogy találjak valami infót a levéltárban. Nem érdekel, hogy beletaposok a magánéltébe, nekem fontosabb az, hogy jól tudjak aludni és hogy ne érezzem magam totál idiótának.

Emellett rossz haver módjára ki fogom faggatni londonit. Ki akarom húzni belőle, hogy mi a nem-konvencionális rokoni kapcsolatuk...

Tippek, hogy hogyan jöjjek rá, hogy mi igaz és mi nem a történetből?

2011. máj. 3. 21:12
 103/348 anonim ***** válasza:
100%

Énénén! Szívesen segítek valamit :D Mondjuk pont vizsgaidősuck jön, de valamennyit csak félre tudok tenni az energiáimból. Ez érdekel, és ha nem leszek irtózatos lusta, tán egy izgis regényt is összedobok belőle :D Nem mintha eddig csináltam volna ilyet...

Mellettem szól, hogy gondolkodásom kritikus és elemző, és igyekeznek nem elvakítani a misztikusnak tűnő dolgok.

Szóval tippek: több helyről kell megerősíteni ugyanazt az infót, odafigyelni az elejtett félmondatokra, és megpróbálni meglátni valami banális össze nem illést, ami nehéz, ha az ember beleásta magát egy témába. Esetleg be lehetne vetni az underground hazugságvizsgáló módszereket (pl. oldalrapillantás, izzadás).

2011. máj. 3. 21:22
 104/348 anonim ***** válasza:
76%

írtam egy verset erről és most írok erről történetet is

íme a vers:

Mikor Franciába nyaraltam

rá találtam egy haverra

azt gondoltam csak egy srác

hihetetlen a hasonlóság

lehet hogy ikrek

de ezek csak tippek

rájönni sem egyszerű

érdekes de nagyszerű

ez a történet, nagyon jó. A vers nem annyira

2011. máj. 3. 21:38
 105/348 anonim ***** válasza:
87%
miért vetitek el a klónos, űrlényes, vámpíros összeesküvésemet? :(
2011. máj. 3. 21:54
 106/348 anonim ***** válasza:
100%
Csak finoman csináld. xD Amikor feljön Skypera, üvöltsd bele a kamerába "héj, ár jú ded end hánting rendom hángérien görlz?" Ezelől nem tud kitérni.
2011. máj. 3. 22:06
 107/348 anonim ***** válasza:
100%
lehet h csak asztrálikrek
2011. máj. 3. 22:35
 108/348 anonim válasza:
100%

Hát ez nagyon jó,kíváncsi vagyok mi lesz ebből!

Remélem sikerrel jársz!

Azt én sem hiszem,hogy az ikertesója,bár kitudja,én arra vagyok nagyon kíváncsi mit keres a londoni srác,mitől fog az élete megváltozni?

2011. máj. 4. 13:55
 109/348 A kérdező kommentje:

Senki nem veti el az űrlényes tippet, szerintem az lesz a befutó. :) Történetírási jog COPYRIGHT. :D A Skypeos ajánlatot nem próbálom ki... még a végén meginogna a bizalma. :D

A banális összenemillést pont az általad említett okokból kifolyólag nem tudom észrevenni, de ha ti találtok akármilyen bakit, akkor riasszatok. ;)

2011. máj. 4. 14:29
 110/348 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahol elvesztette a történet az érdekességét. Nem tudom hol.
2011. máj. 4. 15:58
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!