Mégis mi a franccal találkoztam? Rettegek és hitetlenkedek, de saját magamat a legnehezebb becsapni.
Sziasztok!
Először is leszögezném, hogy egy nagyon szkeptikus lány vagyok, egyszerűen kiröhögtem azokat, akik akár a horoszkópjukban hittek, de pár hónapja olyan furcsaságok történnek velem, amiket egyszerűen nem tudok megmagyarázni.
Úgy kezdődött, hogy a családdal és egy másik családdal, akik a barátaink elmentünk sielni egy kis Francia városba még február végén. Ebben a másik családban van egy nagyon jó barátnőm is, szinte minden időnket együtt töltöttük. Volt a városban egy kis kocsma, nagyon hangulatos hely, minden este bejöttünk ide, megittunk egy pohár bort és beszélgettünk. Egyik este odajött hozzánk egy fickó és elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy angol, Londonból jött ide kikapcsolódni, nagyon jól elvoltunk, ugyan mi 20 évesek vagyunk, ő pedig olyan 26-30 között. Utána a fennmaradó pár napban még beszélgettünk, összejártunk, de ő egy nappal előttünk ment haza. Aztán amikor hazaértünk Pestre egyik reggel megláttam a buszmegállóban, odamentem hozzá, megkérdeztem, hogy miért van itt. Erre ő tökéletes magyarsággal elkezdett hozzám beszélni, közölte, hogy soha nem látott még, nem tudja, hogy ki vagyok. Megmutattam neki a telefonomon a közös képeinket, erre láthatóan megrémült és továbbállt. Tisztára lesokkolt a dolog, ahogy hazaértem írtam egy emailt a srácnak, aki szinte azonnal válaszolt, írta, hogy Londonban van. Aztán olyan egy hónapos keresgélés után megtaláltam a magyar fiút, írtam neki egy mailt, megkérdeztem, hogy találkozhatunk-e, ő beleegyezett. Amikor találkoztunk megkérdeztem tőle, hogy miért rettent meg annyira, erre olyat mondott, amitől szó szerint nem kaptam levegőt.
Közölte, hogy már többen is mentek oda az utcán, hogy találkoztak vele különböző külföldi helyeken és hogy milyen kedves volt, és ami a legelképesztőbb az egészben, hogy neki volt egy ikertesója, aki 6 éves korában meghalt egy családi nyaraláson. Mondta, hogy nézzek utána, tényleg megtaláltam a neten az adott cikket, Olaszországban nyaralt a család, a kisfiú vízbe fulladt.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit gondoljak. Tegnap találkoztam vele, azóta sem dolgoztam fel a dolgot. Annyira hasonlítanak, hogy az elképesztő, ilyen véletlen már tényleg nincs. Úgy érzem, hogy megzakkanok, egyszerűen nem tud mit kezdeni ezzel az információval az agyam. Akárhányszor végiggondolom a dolgot, csak arra lyukadok ki, hogy az, akivel találkoztunk szellem, vagy valami halhatatlan dolog. Tudom. Idiótán hangzik, számomra is.
Azért írtam le ezt ide, hogy aki esetleg találkozott már vele az lépjen kapcsolatba velem. Az állítólagos neve George Woodstone vagy Woodstore volt, csak párszor mondta el és nem emlékszem. Magas, olyan 190 centi, szőke, kócos haja van, barna szeme. Akárhányszor találkoztunk a jobb csuklóján mindig volt egy barna, font karkötő. Ha esetleg láttátok, vagy történt már veletek hasonló dolog, írjatok.
Köszönöm, hogy végigolvastátok nem túl rövid beszámolómat.
Panna
Na hát ez fájdalmas volt._.'
Ezt a képszerkesztés dolgot ne erőltesd.((:
Ne vicceljetek, photoshoppal - vagy painttel? - odatette a képemről a fejét. Egyébként tetszik az igényességed, tényleg. :) Tudom, hihetetlennek tűnik, hidd el, nekem is az...
Szóval londonival ma este megejtem a Skype beszélgetést, majd mondom neki, hogy álljon kézre és nyalja meg a talpát, közben pedig felhívom a pestit. Letisztázom a helyzetet. Lehetséges, hogy nem halt meg az ikertesója, nem tudom, de szerinte biztos, bár mindenhol lehetnek tévedések. Azt mondta, hogy biztosan a tesója volt, azonosíttatni kellett, meg minden, mert külföldről hozták ugye haza szegény hamvait.
Már nem tudom, hogy miben higgyek, a magyar teljesen meggyőzően állította, hogy már csomóan odamentek hozzá, volt olyan aki a Kanári szigeteken találkozott "George-dzsal", aki egyébként elmondása szerint volt már Henry, Eric, Robert, sőt Jurij is... Mondom mi van???!!! Valószínűleg hasonló kommenteket küldenék, ha én találtam volna meg a kérdést, de így, hogy velem történik elég rémisztő.
Tehát összefoglalva:
George (képen látható srác) elmondása szerint londoni, magyar srác (megkért a kommentek számára való tekintettel, hogy ne mondjam el a nevét, mondom kösz, így csak az jön le, hogy hazudom az egészet - bárcsak így lenne) hallhatóan tökéletesen magyar, halott ikertesó tulajdonos, aki szerintem tényleg halott, de már többen mentek oda hozzá, hogy hello Sándor-József-Benedek, hogy vagy...
Basszus, kezdek kételkedni saját józan eszemben, pedig amikor utoljára csekkoltam még megvolt...
Akik írták, hogy találkoztak vele, azok hasonlóan jó humorérzékkel rendelkeznek, mint igényes fotó-cheaterünk, vagy igazat mondtak? Igazán érdekelne...
Akkor a többi ember is hazudik, aki állítólag találkozott a sráccal?
Kérdező!
Nagyon érdekes a történet, ilyenről még nem hallottam, írd majd meg a további feljeményeket is! Gondolkodjunk együtt, hogy mi lehet ez!
Én voltam a bűnös a fotókkal:)
Azt hittem, hogy elég egyszerű poén, de úgy néz ki sokan nem vették a lapot. Utálom elmagyarázni a vicceket, de akkor most megteszem:
Természetesen mezei painttel jó bénákra csináltam a képeket, hogy ezzel állítsak szatírát a helyzet abszurditásának.
És ne haragudj, de szerintem ez egy akkora parasztvakítás mi egy ház. Te elkezdted, a sok válaszoló meg fojtatta.
Ne érts félre, én hiszek néhány ilyen ezoterikus dologban, de ez...
Ha rábeszélnéd, hogy engedje megadni a nevét, akkor talán.
szia.nem olvastam az összes kommentet szval lehet már leirták elöttem is ugyenezt/effélét.
Tehát szerintem egyszerüen nagyon hasonlítanak egymásra... közel 7 miliárd ember él a Földön. Nem kizárt, hogy teljesen megeggyeznek külsőre.Ahogyan az sem hogy egy férfibe 6szor csap bele a villám és mindegyiket túléli/megtörtént eset/, vagy az, hogy két ember akik nem ismerik gymást de véletlenül pont megmentik egymás életét 10évben belül/ezis megtörtént/.Nincs rá sok esély de ha aztnézzük 7miliárd ember közül biztos van olyan páros akik teljesen megegyeznek.
Ez az én teóriám, de lehet hogy tényleg természettfeletti dolog.nemtudom. Sok sikert, hogy kiderítsd!Énis kiváncsi vagyok:)))
Uhh, ez érdekes.
Csak azért írok, hogy követni tudjam a kérdést, úgyhogy majd írd le a fejleményeket.
Nekem viszont sikerült végigolvasni a kommenteket :)
Nem tudom mi lehet, de tényleg érdekes... Csak azért, mert nem igazán hiszek ilyen természetfeletti dolgokban, de van, hogy elgondolkozok rajta.
Na én is várom mi lesz ebből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!