Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemmel találkoztam, mit...

Szellemmel találkoztam, mit tegyek? Veletek is történt már ehhez hasonló?

Figyelt kérdés

14 évvel ezelőtt, 3 éves koromban történt: Édesanyámmal sétáltam és az utca túlsó oldalán lévő egyik házzal szemben észrevettem egy kb. 40 év körüli férfit, aki sepregette a járdát, de közben sírt és kiabált. Meglepően gyorsan mozgott. Hirtelen félelem és szomorúság töltött el. Mutattam az anyukámnak, hogy ott egy "síró-rívó bácsi", de ő nem látta. Alacsony növésű, fekete hajú és bajszos volt. Ha jól emlékszem, kék farmernadrágot és kék-fehér csíkos pólót viselt.

Nem sokkal később részletesen elmondtam a szüleimnek, hogy hogy nézett ki.

Kiderült, hogy abban a házban-,ami előtt láttam a furcsán viselkedő embert(szerintem valószínűleg szellemet)-korábban lakott egy, a személyleírásommal teljesen megegyező férfi, aki autóbalesetben halt meg nem sokkal az eset előtt. Voltak gyermekei.

Ez az egyik legrégebbi emlékem, mégis részletesen emlékszem rá...mindig rettegek, ha eszembe jut... Attól félek, hogy megszállt a szellem, mert néha szoktam azt az érzést érezni, amit akkor éreztem, amikor láttam, leginkább akkor, amikor tükörbe nézek, vagy ha egyedül vagyok...

Mi a véleményetek? Mit tegyek? Történt veletek is hasonló eset?

2010. máj. 29. 20:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem szállt meg téged a szelem,csak nagy hatással volt rád ez az élmény.Én is láttam már szellemet,nem is egyszer.Teljesen természetes dolog ez,bár nem mindenkinek van meg rá a képessége,hogy érzékelje őket.Mindíg itt vannak körülöttünk,csak nem mindíg vesszük észre őket.

Ha eszedbe jut a szellem,mondj érte imát,meg fog nyugtatni és a szellemnek is segit,hogy a lelke nyugalomra találjon.

2010. máj. 29. 21:05
 2/20 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
93%

Ha körülnézel itt a GYK-n vagy máshol a szakirodalomban, azt fogod látni, hogy nincs semmi túl különös veled kapcsolatban. Sok kisgyerek képes látni "szellemet" vagy kísértetet aztán ez a képesség elmúlik.

A tükörnézéses módszer, a tükörmágia is ismert az irodalomban, volt nemrég itt is ilyen kérdés. Nem kell félni, nincs miért.

2010. máj. 29. 21:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb rendes ember nem is emlékszik ilyesmire. Te meg már 3 évesen tudtad, hogy szellem sepreget a túloldalon. És hirtelen félelem fogott el, és szomorúság költözött beléd. Ez nagyon szép írás. Azóta is volt ilyen eseted?
2010. máj. 29. 21:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
21:05-ös vagyok,eszembe jutott még az is,hogy valószínű,jó beleérző képességgel rendelkezel empatikus vagy,és ezért érezhetted azt a félelmet és szomorúságot,mikor a szellemet láttad...Lehet,hogy átérezted a szellem érzéseit.Így tehát az is lehetséges,hogy médiumi képességgel rendelkezel.Ez nem jelenti azt,hogy a szellem megszállt,csupán azt,hogy átérzed az ő érzéseit.
2010. máj. 29. 21:16
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

ilyesmi velem is törént...

A mamámék egy kis faluban laknak,és volt egy idős bácsi,aki sokat járt hozzájuk,és kb. 4 hete lehetett,a buszon láttam,és át szerettem volna adni neki az ülőhelyet,de hirtelen eltünt,pedig nem szállt le semmi...

Aztán kb 4 nap mulva mentünk a mamához,és beszélték hogy meghalt 2 hete...(de én mondtam nekik,hogy nem halt,meg ,láttam a buszon...)mama azt mondta ne beszéljek hülyeségeket, el is temették már.

2010. máj. 29. 21:31
 6/20 A kérdező kommentje:

21:15

Igen, többször történt velem azóta hasonló eset.

Nem ez volt az első, volt korábban kettő, de inkább ezt írtam le.

Utána 8-10 évig talán nem is volt egy sem, de 2003-ban újrakezdődtek. A legtöbb természetfeletti jelenséget 2004-ben tapasztaltam.

2010. máj. 29. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezek a szellemes sztorik eléggé durvák. Nekem szerencsére még eggyel sem volt találkozásom, de én valamennyire hiszek az ilyen dolgokba. Engem érdekelne más paranormális tapasztalatod is, kedves kérdező.
2010. máj. 29. 22:45
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó vagyok: én a szellemek létezésében annyira nem hiszek, de annál jobban az idegenekében.
2010. máj. 29. 22:46
 9/20 anonim válasza:
100%
Nyughatatlan lelkek mindig körülvesznek bennünket, de én úgy gondolom, ha jót akarsz magadnak, akkor az élőkkel foglalkozz. Ez az élet rendje. A halottak már máshol vannak és ha látod is, nem tudsz nekik segíteni, hogy megnyugodjanak.
2010. máj. 29. 22:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy átjussanak, abban lehet segíteni, csak nem mindenki képes erre. Velem megtörtént, hogy egy szellem a segítségemet kérte. Mindenhová elkísért, munkába is, nem is nyúltam a számítógéphez és mozgott a billentyűzet. Sőt, a mosdóban a tükörben egy idegen arcot láttam, nem a sajátomat. Aztán váratlanul eltűnt.
2010. máj. 29. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!